Pozdravljene. mene pa zanima, kdaj ste ve lahko videle svoje bebije,če ste imele carski rez?A jih lahk vidiš takoj ko se zbudiš??
*pepelka* -> RE: cr (15.7.2007 18:08:47)
Otočička lahko vidiš takoj, ko se zbudiš. Meni so moje otočičke vedno takoj pokazali.
alpog -> RE: cr (18.7.2007 15:46:55)
Če bosta morala na intenzivno, oz. v center za nedonošenčke, jih bodo tja odpeljali, preden se boš zbudila. V tem primeru jih boš videla šele drugi dan.
emaa -> RE: cr (18.7.2007 16:46:40)
Če imaš spinalni blok, ti jih pokažejo, ko vzamejo iz trebuha. POtem pa jih odnesejo in poštimajo. Tako, da sem ju videla takoj, Luko pa potem šele nalsednji dan, ker so ga peljali na intenzivno.
nektarina -> RE: cr (20.7.2007 23:01:23)
Jaz sem jih videla ko sem se zbudila iz splošne anestezije in je bil še oči z nami. Najlepši trenutek v mojem življenju. Kasneje pa so ostali na oddelku , ker so jih ogrevali. Drugi dan vsi skupaj v sobi.
Majabo -> RE: cr (23.7.2007 7:57:51)
jaz sem svojega bejbija videla takoj ko sem se zbudila iz narkoze, cez kako uro so ga prinesli zopet k meni in je ze sesal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] vendar samo za nekaj minut....vsak naslednji dan je bil vec pri meni, celo noc pa sele 6 dan