maja&m -> Kako ste za bebico povedale svojim staršem (8.11.2004 14:11:53)
|
Jaz pa sem najprej povedala moji mami, je postala vsa solzna, od sreče seveda. Potem sva se lotila njegovih staršev. Mama v jok, oče pa je rekel: "No sedaj nam pa ne bo treba več sosedovih crkljati".So bili in so zmeraj bolj veseli in srečni. Tudi zato ker imam predviden datum poroda en dan pred rojstnim dnevom "tasta". Potem sva povedala še moji sestri in njenemu tipu, sta bila čist nora, da sem ji že morala reči,da naj si svojega nabavi. No na koncu pa naju je čakal še najtežji del-kako povedati mojemu očetu? Ravno je gledal šport, mislim da nogomet. Mama je od razburjenja morala iti na WC, fanta je začela glava boleti, tako da sem bila že vsa obupana. No potem pa sem začela z besedami:"Midva vam morava nekaj povedati", mi je šlo kar na jok. Potem pa sem rekla proti očetu in mami, da bosta stara starša, proti sestri in njenemu fantu pa,da bosta teta in stric. Reakcija je bila ful pozitivna, ki jo je dopolnil:"Sem mislil,da ne bom dočakal!" Za nameček pa smo nazdravili smo s šampanjcem. Sedaj pa govorimo samo še o naraščaju. Maja9nebesa
|
|
|
|