Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: migrena, hud glavobol, ... 15.7.2007 14:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Od ene, ki jo tudi grozne migrene mučijo, sem slišala, da ji pomaga veliko vitamina C, samo ne tableti, ampak sadje - kivi, agrumi... Pa fajn je ukrepat, ko začutiš, da prihaja migrena, ne ko je že v polen razmahu. Takrat baje težko kaj pomaga. K sreči migren nimam in ne vem tega iz lastnih izkušenj.
|
|
|
|
RE: migrena, hud glavobol, ... 15.7.2007 15:11:17
|
|
|
|
Pia77
|
Noseča sem 9t4d, med nosečnostjo sem imela migreno dvakrat. Zadnjic sem cel dan odlasala z Lekadolom, mislila sem, da mi bo razneslo glavo, poleg obicajne slabosti sem edino takrat bruhala. Ko sem koncno vzela 1 tbl Lekadola, je drzal okoli 6-8h, potem pa sej je glavobol vrnil in trajal se 2 dni. Vceraj pa se mi je tudi zacenjala migrena in sem takoj vzela 2 tbl Lekadola naenkrat z veliko vode, pa sem jo zatrla v kali. :)
|
|
|
|
RE: migrena, hud glavobol, ... 15.7.2007 15:12:18
|
|
|
|
loncica
|
Meni je bilo svetovano, naj jem ingverjeve bonbone (kandiran ingver) in mi je pomagalo. Drugače pa naj bi od vseh tablet proti bolečinam lahko vzela le lekadol. Lp, če te kaj potolaži nas ima kar nekaj težave z glavoboli
|
|
|
|
RE: migrena, hud glavobol, ... 15.7.2007 18:14:04
|
|
|
|
suky
|
SEM IMELA HUDE MIGRENE V NOSEČNOSTI. Takoj ko sem začutla da prihaja sem vzela lekadol pa ležat pa pokrila sem se čez glavo in spala spala spala. Drzga tako ne moreš. MOrša pa takoj vzet lekadol, ker če boš čakala na hudo bolečino ti pol itak ne bo pomagal.
|
|
RE: migrena, hud glavobol, ... 15.7.2007 18:16:57
|
|
|
|
birdy
|
Jaz sem tud ena tistih, ki jo je v zgodnji nosečnosti dajala migrena. Tud jaz ti priporočam da vzameš kak Lekadol pa ga zaliješ z veliko vode. Migrena se dostikrat pojavi če premalo piješ, tako da je lahko tudi to vzrok. Moram pa priznat, da meni ni čisto nič pomagalo, sem se mogla zbruhat , pa je bilo bolje. Želim ti veliko sreče pri odpravljanju migrene
|
|
RE: migrena, hud glavobol, ... 15.7.2007 18:45:48
|
|
|
|
Sisy
|
heeej! Jaz se ubadam z groznimi migrenami že celo nosečnost,zadeva je prišla celo do te meje da sem morala k nevrologu. Žal mi niso mogli zaradi nosečnosti pomagati prav nič,tako da ti nimam kaj novega svetovati razen vsega kar punce že naštele, edino glede Lekadola-če je bolečina res neznosna lahko vzameš tudi 2 naenkrat (potrjeno od nevrologinje)....Sicer ni fajn da to prakticiraš pogosto ampak res takrat ko je hudo. Drugač v nosečnosti velja-do 5 lekadolov na dan-paracetamol baje ne škoduje.
|
|
RE: migrena, hud glavobol, ... 15.7.2007 20:58:06
|
|
|
|
tamala_82
|
hvala punce za vse nasvete!! Upam, da čim prej mine ....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?