Anonimen -> RE: Pozdrav ! (15.7.2007 14:09:41)
|
Lahko je vzrok, da ne moreš zanositi, lahko pa ne, lahko pa je še mnogo drugih razlogov. Vendar zamašen jajcevod ni ovira pri IVF, nekateri ginekologi te kar z zamašenimi pošljejo na ivf in vem, da je kar nekaj puncam uspelo. Nekateri G pa jih raje odstranijo. Iz zgodb punc, ki so zanosile z IVF in zamašenimi jajcevodi, sem razbrala, da v LJ nočejo odstrant jajcevodov, so jih kar direkt poslali. Zadnjič pa je Reš eno poslal na laparoskopijo. Vzrokov je lahko veliko. Jaz sem dala vse preiskave skoz in sme bila vedno povsod bp, na koncu so šele na Ivf ugotovili vzrok in to je bil, nezrele celice in zlimanje najinih celic ob stiku. S tem, da sme vedno imela O, pa tudi hormonske preiskave so bile odlične. Mislim, ad te ne bo nič stalo, če greš na HSG, kvečjemu kak mesec izgubiš, kakih posledic HSG nima. Če seveda misliš, da se boš pomirila ob misli, da so jajcevodi ok, pa seveda še to, kar je lahko pomembno. Kljub temu da ne motijo IVF in lahko zanosiš, ap lahko s takimi jajcevodi pride do IVM. Mogoče še iz tega vidika, lahko greš prevert, da boš potem res bolj mirna.
|
|
|
|