Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj za sprejem v LJ porodnišnici? 15.7.2007 13:35:52
|
|
|
|
Janeja
|
Oooo bravooo Tjaška. Si videla, kako te je spet presenetila. Sicer je bilo pa pri nama z Leo enako. Ko sem planirala sprejem k njen čez dober teden, so me kar poklicali. In potem sva odšli domov iz oddelka po 3 dneh. Sabo pa nesi svoja oblačila, copate in kozmetiko (brisače mislim da so tam). Pa ne pozabi svoje zdravstvene, ki jo ob sprejemu rabiš. Telefon in polnilec zanj sta bila pri meni tudi nepogrešljiva, revije pa nepotrebne, ker itak nisem imela časa brat. Sem rajši Leo cartala cele dneve . Zraven sem imela tudi svoj sterilizator za stekleničke, ker se nisva polno dojili in sva imeli pač še stekleničke za čistit. Pa jaz sem kar za Leo oblačilca tudi sabo nesla. Ostale stvari za princesko dobiš pa itak na oddelku - pleničke, oblačilca, kozmetiko,... Pa uživajta in se imejta skrajno lepo, zdaj ko bosta 24 ur na dan skupaj. In seveda čim prej domov.
|
|
|
|
RE: Kaj za sprejem v LJ porodnišnici? 16.7.2007 0:38:03
|
|
|
|
* Mateja *
|
Veliko si vzemi za sebe za preobleč, ker v bolnicah je toplo in švicaš še bolj, pa se z mlekom popacaš ko si pimpaš, pa te mali kaj pobruha. Mi smo imeli sicer ene take hajle za si obleč šez majo, da si imel samo joške ven, sam niso bile praktične! In kozmetiko ja, vse kar rabiš, pa pumpo za mleko svojo, če si pumpaš, lahko tudi sterilizator, jaz ga sicer nisem rabila, ker so nam sestre to razkužile! Za čitat pa verjetno res ne boš rabila prav veliko, morda za zvečer pred spanjem!! Jaz sem imela tudi svoje čaje s sabo, da sem si jih skuhala, ker smo meli eno majhno kuhinco na pediatrični!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?