Izguba glasu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

ona -> Izguba glasu (15.7.2007 10:54:16)

Že ene 2 tedna ima naša 2,5 letnica probleme,ker nima glasu,oz ji vsake toliko zmanjka črka v besedi.Je tudi malo prehlajena,oz. ji je teklo iz nosa,sedaj pa je vse ok,le glasu nima!Sem bila pri pediatru,ki je rekel,naj ji dam neke ciloxil kapljice v nos.Na teh kapljicah piše,da so v bistvu samo za oči!
Zdaj me ta njen glas že malo skrbi,ker se noče popravit in ne vem kaj naj naredim in kaj bi bil vzrok za tako dolgo trajanje izgube glasu!
A imate mogoče kaj izkušenj s tem kaj bi to bilo,saj ni več prehlad kriv!
A,ja pa ponoči ful težko diha oz smrči fuuul
Rešitev....

Anonimen -> RE: Izguba glasu (15.7.2007 10:57:01)

Mojemu 5-letniku se to že od nekdaj pogosto dogaja. Pediatrinja je rekla, da se takrat, ko je prehlajen oz. ima vneto grlo, ne sme dreti, ker se takrat lahko glasilke trajno poškodujejo. Samo dopovej ti to otroku. Tako da je večkrat že bil vsaj po 14 dni totalno hripav, če ne več. Pa se je zaenkrat še vdno potem nekako samo od sebe porihtlo. Po moje so eni bolj nagnjeni k temu.

Anonimen -> RE: Izguba glasu (15.7.2007 11:07:45)

Baje tudi klima dela svoje.Ne vem.

ona -> RE: Izguba glasu (15.7.2007 11:31:30)

Tudi na možnost klime sem jaz pomislila,ker imamo klimo v stanovanju,ampak je daleč stran,da na nikogar direktno ne piha,pa še stopinje dam tudi tam 26,tako,da ni velike razlike!
Ja,in kako to rešit,da se ji povrne glas?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mika -> RE: Izguba glasu (15.7.2007 12:58:16)

Ja,in kako to rešit,da se ji povrne glas?

s kalcijevimi šumečimi tabletami. moja sestra je imela večkrat na leto hripav glas in je mami pediatrinja tako svetovala.

Stran: [1]