TUDI TOKRAT NI USPELO (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

JEŠA -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 8:49:58)

Rožice!

Kot sem vam obljubila vam sporočam, da sem v soboto ponovno naredila test CB in je billa na žalost le ena :modri:,....

Tokrat sem že bila prepričana, da nama je ratalo in, da sem :nosecka:,... Da vam ne povem kako sem bila razočara :((:((:((:((....

Sem že mislila, da je bila tisa krvavitev v ponedeljek vgnezditev, ma očitno se je mati narava le poigrala z menoj,...

Verjetno se bom sedaj odmaknila od vsega, ter dala odklop, ker vidim da sem psihično obremenjena z tem, da morem zanosit, da morem dobit :duda:, kar ni dobro,...

Konc meseca imam pregled in bova s fanotm začela preiskave, najprej on pol pa še jaz,... Ma se mi zdi, da za vse skupaj je kriva PSIHA,...

Čestitke vsem :nosecka:, tiste, ki pa še niste oz. nismo bomo pa hmalu,....

Lepo se imejte,...:metulj:

JEŠA

Neža81 -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 8:57:57)

Ješa, ma jaz sem bila pred enim tednom tudi fuuuul žalostna :( in sem :((, ko se je pojavila M:hudicek:. To je bil najin drugi poskus. Sedaj pa sem se odločila, da ne bom več študirala na :duda: in se bom čisto odklopla od tega (čeprav ni tak enostavno). Kot prvo že zaradi tega, ker ko vem kdaj imam O dneve, grema z mojim samo zaradi:duda: v pojslo digi dagi in sma oba zeloooo nestrpna, nervozna, se ne morem sprostiti in potem ni takšen užitek hopsat :sloncek::sloncek::sloncek:, kot pa je drugače. Sedaj pa je moj reko, najmu sploh ne povem, kdaj bom mela O dneve, jaz pa tudi naj čim manj študiram na to. In je res tako, vsaj še za enkrat, čeprav imam O dneve komaj čez kak teden. Tak, da raje sproščeno uživama med digidagijem, se imava lepo in se bova z prečudovito novico (:duda:,seveda ko bo) presenetila, ne pa tako kot prejšnji mesec, ko sem že 10 dni pred M vsak dan delala teste in se nervirala.

A imam prav?

:metulj:

pupika -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 9:00:38)

Ješa, ne obupat, boš videla ko boš najmanj pričakovala boš srečka :nosecka:. In tudi ti boš verjetno kamalu srečka. Glavo pokonci in veseli z mislijo da boš kmalu med :nosecka:

Kolko časa se pa matrata s fantom?

Eno :rozica: zate

Anonimen -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 9:09:41)

Midva sva bila prepričana, da nama bo takoj uspelo, pa je trajalo kar 8 mesecev. Pa sem bila tudi nekajkrat prepričana, da zdaj je pa sigurno...
No, bila pa sem res obremenjena s tem in sem stalno razmišljala le o :duda:
Potem pa sva šla na dopust in tam res ni bilo časa razmišljat o tem in sem prvič po osmih mesecih malo odklopila to z misli. Ko sva prišla domov pa sem bila že noseča...

Poskusi si misli malo preusmeriti.
Čimprej ti želim :modri:!

pi -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 9:30:42)

Zelo mi je žal zate Ješa :((, sem upala da je vsaj tebi uspelo. Kako je to grozno če ti ima M za norca. Boljše da se prikaže prej kot pa to a ne ?
NIč se ne sekiraj, mogoče pa bo december za nas srečen mesec in bomo v novo leto šle kot :nosecka:.

Poppy -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 10:20:47)

Draga Ješa,:rozica::rozica:
ja , res je , tud jaz tko pravim, mene je tud ta :hudicek: presenetla:grrr:, pa sva bila tko pridna ta mesec z lubijem in sva vsake dva dni:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, tako da sem bila prepričana da bo, so me tud prsa bolele, pa premike okrog jajačnikov sem tud čutla - očitno spet psiha napada, potem pa takole... Ampak se ne spača sekirat, mogoče pa tisto dete, ki ti je namenjeno:duda::duda::duda:, ni skakalo med tistimi miljoni in moraš še malo počakat, mogoče bo že ta mesec prišel-a na vrsto...in boš še letos:nosecka:
Pa pa in čimprej:roza:
Poppy

JEŠA -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 10:42:26)

Punce ve ste zlate,..:)-:)-

Ma mi je tako hudo, ker se mučimo že celih 8 mesecev, prej pa ene 4 na pol,... nisva bila glih odločena 100%, da si želimo :duda:.

Moti me to, da imaš skoraj vse znake, pa še kot neka vgnezditev in na koncu :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::((:((:((:((:((:((:((. TO NI FER!!!!!!!!!!!!!!

Malček sem jezna in razočarana, ne mi zamerit,.... Pa tako obožujem otroke.
Vem, da bi morala narediti ODKLOP, ker mislim 100 na uro samo še to, in kot zanalašč sem med tem časom, menjala službo in nisem bila nikjer na dopustu,...

Sem karutrujena, ma bolj psihično kot fizično. Sedaj si moram dat v glavo, da morem pozabit na :duda: ter uživat med :sloncek::sloncek::sloncek: in res ne mislit ali je O, ali bo primlo,...

Upam, res upam, da nam rata meni in vsem vam, in da res nehamo mislit na to in se sprostimo, ter uživamo,...

Držim :miska::miska::miska:za nas.............

LP JEŠA

emaa -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 11:06:40)

Upam, da bo. Midva se trudiva že eno leto, sicer s ss vmes, ampak upam, da slej ko prej bo. Trenutno me še bolj zdeluje kot sicer, da ni nosečnosti, ker bi imela rok, sicer pa upam, da M ta konec tedna ne bo.
Drž se.

kimi -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 11:28:19)

žal mi je da nisi:nosecka: držim pest da boš čimpreje

pa na enega:pujs: ma ne enega milijon za srečo

tinkamiška -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 12:39:29)

Jst ti tudi želim, da bi čiprej dobila :duda:!!

Tinka

Anitka -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 16:12:22)

Ješa saj bo, nikar obupat! Držim pesti,da bo december tudi zate vesel in srečen mesec in ti bo prinesel :modri::roza:

Anitka:metulj:

naja78 -> TUDI TOKRAT NI USPELO (8.11.2004 16:32:00)

zdravo Ješa.
veš tudi meni oz. nama ni uspelo že 6 -ič.jaz sem imela popolnoma iste občutke kot ti,pa me je učeri spet presenetila ta moja M.:(:ups:

tudi jaz mislim,da je vsaj pol za to kriva psiha,čeprav jaz nisem ne žalostna,ne razočarana ampak kar jezna,kako je to mogoče.
prej pa vsa leta zaščita(tabletke,kondomi),ko bi vsaj to vedla ne bi imela nič od naštetega v oklepaju.
vem da imam za :nosecka:še dovolj časa,ampak sem se vseeno prijavila na pregled,ki ga imam 16.11.glih prav bo.predvsem se bom pogovorila,in pa hočem mnenje od strokovnjaka,ne pa da sama neki gruntam iz mesca v mesec.
če zvem kaj novega vam sporočim.
lp

Stran: [1]