turbo -> RE: Ne znam potolažit (14.7.2007 0:08:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Mogoče pa te kolegice, ko se z njimi srečaš pač povprašaš o zdravju, al počutju (pač o njihovem problemu), potem pa pustiš da se razgovorijo. Itak večina ljudi išče samo nekoga , ki jih bo poslušal in ne da jim bo delil nasvete. Men je enkrat rekla ena kolegica: Ti si tako fajn, ker samo poslušaš, pa ne deliš nasvetov, pa ne skušaš reševat situacije. Jaz pa sem se ravno v tistem trenutku preden je to rekla, počutila ko največja budala, ker nisem vedela kaj naj ji rečem vzpodbudnega. No jaz imam pa obratni problem... Zadnje čase mi gre na živce, ko hodijo ljudje k meni jamrat, pa po nasvete. Ko bi pa jaz rabila koga da bi me poslušal, al pa me potolažil, takratpa ni nikjer nobenga. Se strinjam, veliko ljudi želi samo povedat in so veseli, če najdejo nekoga, da jih pristno posluša, da jim nameni pozornost, včasih takšen glasen monolog reši marsikatero problem, po drugi stani pa ljudje takšne poslušalce radi izrabljajo za "predpražnike", se na tebi spucajo in gredo naprej.
|
|
|
|