tincci -> A lahko otrok zraste??? (13.7.2007 21:59:51)
|
Evo, jaz sem mama trenutno najhujšega alergika. Pa rabim malo vaših izkušenj pa idej pa stvari, ki ste jih slišale... Mala bo stara kmalu 2 leti in je polento in zajčka. Nič drugega. Pa vodo. Do sedaj je jedla Pregomin AS, pa so ga nehali delat. Ostal je navaden Pregomin, Allernova, ampakrje na oboje alergična. Dobila je Neocate, joj in sploh sintetično mleko, najboljše možno, škatla je 70€. Ampak, tudi na to je v nekaj dneh razvila alergijo. Kakorkoli, edin mlečni nadomestek, ki je ok.. ga ni več. Nobene nove hrane ne sprejema, na vse živo je alergična. V bistvu tudi na polento in zajčka, ampak gresta vseeno skozi. Zdaj pa me zanima. Če otrok pri tej starosti neha piti še mlečni nadomestek.. in cele dneve žuli polento in zajca... a je že kera slišala kaj takega? A se lahko odraste tako??? Zraste, napreduje? Pa tale mejl ni šala. In tudi ne pretiravam. Dolga zgodba, pa vem, da niste kompetentne ne vem kolk, ampak zanima me, če si predstavljate ali ste slišale, da se lahko na tem zraste. Zaenkrat nam gre dobro, ampak zdaj je ostala brez mleka..
|
|
|
|