Vesela novička (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

neni -> Vesela novička (8.11.2004 7:12:36)

Dobro jutro!

Punce, jaz sem včeraj in danes naredila Baby Check mini in obakrat je bila bleda tudi druga črtica.
Meni se zdi, da sem :nosecka:. In to zelo :zmeden:-a.

Lep dan, Neni in :duda::duda::duda:

dory -> Vesela novička (8.11.2004 7:16:27)

Za vsak slucaj preveri se s CB...potem pa porocaj ... pri meni je bila zelo zelo bleda druga crtica, pa nisem mogla verjet in zato odsla h ginekologinji,ki mi je potem tudi potrdila nosecnost :)

drzim pesti zate,da bo tako,kot si zelis

ZARA -> Vesela novička (8.11.2004 7:21:19)

neni,res lepo...

meeryana -> Vesela novička (8.11.2004 7:32:27)

Ja, sigurno si 9nebesa...ČESTITAM :rozica::bravo:

klarisa -> Vesela novička (8.11.2004 7:42:16)

Neni, pa naj ti se tu cestitam iz srca, ker vem kako si si zelela majhno :duda:! Kaj vec po sms-u....

pa pa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

nena m -> Vesela novička (8.11.2004 7:43:13)

Neni, čestitam! :bravo::bravo::bravo:

Bety -> Vesela novička (8.11.2004 8:09:46)

Neni!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Sigurno si nosečka...test pokaže vrednost beta HCG okrog 90 enot...beta HCG se ZAČNE izločati ob vgnezditvi... ob normalni nosečnosti se VSAJ PODVOJI vsak drug dan, tako, da pri petih tednih nosečnosti(od prvega dne M) doseže najmanj vrednost 500, ko pa je plod že viden na UZ...ti si sicer dobila injekcijo tega hormona in nisi začela z vrednostjo 10, temveč nekaj več... nič zato...ponovi test čez tri dni in če je črtica močnejša, se hormon podvaja...vseeno se pa čimprej naroči pri G...hmmmmmm...je še nekaj...tebi so naredili transfer 3 pikic...in naj bi bila vrednost tega hormona nekaj večja...ZDAJ DRŽI PESTI, MAMICA...pij tifol in vse druge vitamine...nobenega živciranja...pozitivne misli...

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:..:bravo::duda:x3

ČESTITKE IN VERJEMI MI, DA SEM OD SRCA SREČNA ZATE!

:rozica::rozica::rozica:

pi -> Vesela novička (8.11.2004 9:31:53)

ČESTITKE :bravo: :bravo: :bravo:

Urša76 -> Vesela novička (8.11.2004 9:53:17)

čestitke in poljubčki!

danes je pa en tko lep dan!
u

biba77 -> Vesela novička (8.11.2004 9:57:45)

Juuuu-piiiii!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Se je ze spet zacelo!
Mamo novo srecko nosecko :nosecka:!
Cestitke, neni!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

tia -> Vesela novička (8.11.2004 10:01:38)

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bodo ostali vsi :duda::duda::duda:.
Naredi še CB,poročaj!

Pazi nase in na tvoje :duda::duda::duda:.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

pupika -> Vesela novička (8.11.2004 10:40:45)

ČESTITKE!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Želim ti lepo, zdravo nosečnost.

:rozica::rozica::rozica:

kimi -> Vesela novička (8.11.2004 11:26:10)

tista slaba pomeni:nosecka: tako da čestitke za:nosecka:

koala -> Vesela novička (8.11.2004 11:46:06)

HURA HURA HURA Neni!!

Pazi se uživaj, pa na nas ne pozabi!!

Koala

tinkamiška -> Vesela novička (8.11.2004 12:34:12)

Se tudi ja pridružujem čestitkam!!!
Vse najlepše!!!

Tinka

JEŠA -> Vesela novička (8.11.2004 13:11:16)

ČESTITKE!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

UŽIVAJ ŠE ZA NAS OSTALE,....................

LP JEŠA

GoYa -> Vesela novička (8.11.2004 13:41:06)

Hej, nenika, ti še tuki čestitam. Je fajn, ker ti lahko z znakci.

:bravo:9nebesa:duda::darilo::sloncek::nosecka::pujs::rozica::roza::modri:

bambi -> Vesela novička (8.11.2004 14:21:48)

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnniiiiiiii, juuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, meni se je kar koža naježila, tako sem vesela da povedat ne morem, 100% si :nosecka:, pa tu ni kaj drugega za razmišljat!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Juuuuuhhhhhuuuuuuuu :bravo::bravo::bravo:

Hej, zdaj pa tisto glavno vprašanje.... Koliko :duda: je?????? Hej Neni, hitro pogledat za tiste vozičke za :duda::duda::duda: :bravo::bravo:

Bambi

Anonimen -> Vesela novička (8.11.2004 14:30:47)

Uaaaaaaaaaaaau, Neni, Č E S T I T K E!!!!!:love::love::love:
A bodo :duda::duda::duda:?
lp,:fis:

Anitka -> Vesela novička (8.11.2004 15:44:33)

JUJUJUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

SREČKA :nosecka: SREČKA:nosecka:SREČKA:nosecka:SREČKA:nosecka:SREČKA:nosecka:SREČKA:nosecka:SREČKA:nosecka:SREČKA:nosecka:SREČKA:nosecka:SREČKA

To je pa res novica!Tako sem vesela zate draga naša NENI, saj si se tudi ti zelo dolgo trudila za vsaj eno :duda: in tokrat so morda na poti celo :duda::duda::duda:

Grem in si spijem kak kozarček, ma kaj enega tri bom popila! Jupijeje, jupi jupi je....:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Anitka:metulj:

Stran: [1]