Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:15:04
|
|
|
|
rija
|
karin24....... lak za lase se ji bo rit zlepila.....
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se ni, tak da....
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:23:42
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Ko pa pride na debato Njuškalo, je pa akcijaaaaaaaaaa. Vohunka Sicer pa samo berem, se mi ne da nič pisat, ker zjutraj delam in grem kmalu spat..toliko v informacijo
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
boš dobila vsaj kakšno idejo za najino srečanje. Sej veš, kaj bova uporable... Karin, ne varam te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:27:19
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati boš dobila vsaj kakšno idejo za najino srečanje. Sej veš, kaj bova uporable... O Bože...a zdaj me boš pa kar med lezbijke uvrstila?Torej še vedno upaš....samo nima smisla..give up!
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Enkrat mi je skor ratalo, pa sem upala, da mi danes mogoče pa res bo...pa vidim, da nimam šans. Sam.....kdor čaka, dočaka!
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:35:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
Nati, nekako sem dobila občutek, da te bojo brisal kmalu...mogoče te kdo tudi nabriše, če boš imela srečo. Samo ne jaz, da ne bi slučajno to pomislila
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ko bi me vsaj res kakšen!
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:51:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Moja domišljija je že od nekdaj zelo slaba. Kaj pa naj vzamem na vrtu? Korenček, druga pa že ni takšnega. Sezonsko zelenjavo in sadje smo že obdelali. Zdele raste vse, od korenja, do ta novga krompirja, ta mehka solata in radič, do lubenic. Če pa ni na vrtu, je pa ziher kak šiptar kje blizu, ki zelenjavo in sadje prodaja.
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
To človek ne more verjet kaj vse vi tukaj pišete...js se bom spet pourinirala od smreha oojooj treebuh me že boli ...drugače pa Anonimna...mislim, da je bilo predlogov dovolj, sedaj pa le v vrt z baterijo in veliko sreče pri iskanju najbolj debelega korenčka Sam glej , da ne boš omi prepipala celi vrt
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 22:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa na trnje od gart rož pazi.
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 23:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
gart rože a rožce iz gartna
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 23:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Vrtnice
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 23:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaa
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 23:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Nooo Anonimna a si najdla kaj uporabnega??? Al maš že svojo bejbo doma??
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 23:16:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pa dej, js sm 100% da se spet ena zajebava, halo, kdo bi loh to spraševal
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 23:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 pa dej, js sm 100% da se spet ena zajebava, halo, kdo bi loh to spraševal Misliš, da se kdo heca? Kaj veš..maš vse sorte ljudi
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 23:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
vem da so vseh sort pa me to niti najmanj ne mot. sam ne vem, kaj so res tolk brez idej
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 23:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja..duc nimajo vsi tako velika domišljija kot ti...
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 23:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja a zato se pa rab velik domišljije
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 13.7.2007 23:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 ja a zato se pa rab velik domišljije Veliko ne...malo pa...sej vidiš..konkretn primer je tu- Anonimna. To je pomanjkanje domišljije
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 14.7.2007 0:01:39
|
|
|
|
tejkooo
|
kaj pa če bi ji kako bučko počasi porinla not ali pa kumarico ma izrastke for your pleasure, ali pa melancano
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 14.7.2007 10:08:15
|
|
|
|
LARIKA
|
Jao kok vam je dogajalo zvečer norci Aja pa nič ni sporočila kaj sta uporabili , zgleda je bila pestra noč
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 14.7.2007 10:13:42
|
|
|
|
sandra85
|
ok vse lepo in prav, nimam prav nič proti lezbikam in pedrom...sam to je sestra od tvojega (ex) fanta??? verjanta jerry springer show bolano!!! in da nimaš idej, je res žalostno
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Moja punca hoče v ritko - ideje prosim! 14.7.2007 10:17:12
|
|
|
|
snake
|
če nimaš idej, je res žalostno, ma kaj je z vami, samo je vprašala kaj ji svetujete da uporabi, kaj vi vedno veste kaj in kako narediti nekaj....ste pouni idej in energije vedno al kaj ah boljše se počutim, sem živčna, M imam in sem mogla na nekoga upit malo
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?