Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
mi smo pa kupil "nomadsko" torbo, ker se bomo v prvem letu vsaj 2x selil in rabimo nekaj kar lahko uporabljamo doma in zunaj - našli smo gr8x, Baby Traveller Deluxe, ki je vse v enem, baby change and nappy bag, zgleda pa takole http://www.babies-born.co.uk/images/graphics/babytravellerbagpicture22.jpg
gr8x, Baby Traveller Deluxe Kje pa to dobiš, slučajno kje pri nas?
kolikor jaz vem še ne, ker iščejo distributerje v Sloveniji za ta izdelek ( http://www.gr8x.net/interiorpages/distributors.shtml ), tako da bi bilo treba zaenkrat naročit torbo online na kakšni tujii spetni strani, ki dostavlja tudi v Slovenijo (jaz mam krompir, da sem trenutno na Švedskem - sem jo naročila tukaj online in poštnine mi niso računal )
< Sporočilo je popravil mateyka -- 21.7.2007 0:58:56 >
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Meni je še najbolje odslužil navaden šparov ruzak.
Uh, meni tudi...ga imam še zdaj, pravzaprav. Itak z Zaro kam it - isto, kot da grem nekam za vsaj 2 dni. Vedno mam polno cunj s sabo, sam kaj čem, če povsod kamor pridemo, kot bramor
Jaz sem že po naravi pristaš velikih torb, tako da imam vse živo. Tehle dodatnih nisem kupila, se mi zdi vstran vržen denar. V mojo torbo mi kamot gre: 1kompletek oblačil za preoblečt, 3slinčki ,previjalna podloga (kar tista iz Sanolaborja), 3pamperske, 1majhni robčki za ritko, 1 tetra plenica, 1mala krema za ritko. Poleg denarnice, telefona, beležke itd ... Po potrebi še flaška, pa kakšna kašica in žlica. Pa tudi kakšne igračke se najdejo! Mi pa nobena prikazana torba ni posebaj všeč.
mi imamo že od začetka Quinijevo črno...ne vem, kako se vam lahko zdi majhna jaz spravim vanjo vse živo...za preoblečt (trenutno dolge in kratke hlače, dolga in kratka majčka, bodi, nogavičke, ponavadi tudi kakšna jakna), 3 plenice, ta velik paket robčkov in krema za rito, mala plastenka z vodo, denarnica, robčki in telefon itak, na daljšem sprehodu še kaj za prigriznit, pred časom tudi igračke ipd. ...ma meni še ni bila nikoli premajhna
z nalepkami je pa tako, da jaz avta ne bi z njimi "svinjala"...drugo so pa takšni napisi, ki se pritrdijo s prisesači na steklo...upam, da so ti na ebayu takšni, antigona? če še niste naročile, počakaj še mene
Antigona, mi imamo magnetno "nalepko". Brez priseskov, brez lepljena. Narejeno po naročilu, z imenom otroka...v bistvu tako kot sem si jo jaz oblikovala, so mi jo naredili.