Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Torba za previjanje 20.7.2007 14:07:33
|
|
|
|
ašun
|
Ursikazala a v Kanadi jih pa imajo? Nič je pa ne bomo imeli
|
|
|
|
RE: Torba za previjanje 20.7.2007 19:14:38
|
|
|
|
Klarita
|
Jaz imam pa to v stilu vozička! Res je velika in priročna.
|
|
|
|
RE: TORBA ZA PREVIJANJE 20.7.2007 22:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
gr8x, Baby Traveller Deluxe IZVIRNO SPOROČILO: mateyka mi smo pa kupil "nomadsko" torbo, ker se bomo v prvem letu vsaj 2x selil in rabimo nekaj kar lahko uporabljamo doma in zunaj - našli smo gr8x, Baby Traveller Deluxe, ki je vse v enem, baby change and nappy bag, zgleda pa takole http://www.babies-born.co.uk/images/graphics/babytravellerbagpicture22.jpg Kje pa to dobiš, slučajno kje pri nas?
|
|
|
|
RE: Torba za previjanje 20.7.2007 22:23:44
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita Jaz imam pa to v stilu vozička! Res je velika in priročna. točno tako samo rdečo bi midva kupila...Samo se nama zdi v živo kr mal majhna...
|
|
RE: TORBA ZA PREVIJANJE 21.7.2007 0:50:32
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti gr8x, Baby Traveller Deluxe Kje pa to dobiš, slučajno kje pri nas? kolikor jaz vem še ne, ker iščejo distributerje v Sloveniji za ta izdelek ( http://www.gr8x.net/interiorpages/distributors.shtml ), tako da bi bilo treba zaenkrat naročit torbo online na kakšni tujii spetni strani, ki dostavlja tudi v Slovenijo (jaz mam krompir, da sem trenutno na Švedskem - sem jo naročila tukaj online in poštnine mi niso računal )
< Sporočilo je popravil mateyka -- 21.7.2007 0:58:56 >
|
|
|
|
RE: TORBA ZA PREVIJANJE 21.7.2007 16:39:25
|
|
|
|
fusia
|
Mi imamo pa takole
|
|
|
|
RE: Torba za previjanje 22.7.2007 15:27:15
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Meni je še najbolje odslužil navaden šparov ruzak. Uh, meni tudi...ga imam še zdaj, pravzaprav. Itak z Zaro kam it - isto, kot da grem nekam za vsaj 2 dni. Vedno mam polno cunj s sabo, sam kaj čem, če povsod kamor pridemo, kot bramor
|
|
RE: Torba za previjanje 22.7.2007 18:25:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem že po naravi pristaš velikih torb, tako da imam vse živo. Tehle dodatnih nisem kupila, se mi zdi vstran vržen denar. V mojo torbo mi kamot gre: 1kompletek oblačil za preoblečt, 3slinčki ,previjalna podloga (kar tista iz Sanolaborja), 3pamperske, 1majhni robčki za ritko, 1 tetra plenica, 1mala krema za ritko. Poleg denarnice, telefona, beležke itd ... Po potrebi še flaška, pa kakšna kašica in žlica. Pa tudi kakšne igračke se najdejo! Mi pa nobena prikazana torba ni posebaj všeč.
|
|
|
|
RE: Torba za previjanje 23.7.2007 13:25:39
|
|
|
|
Sisy
|
ANKETA : mene pa zanima katera vam je bolj všeč... ta: al ta:
|
|
RE: Torba za previjanje 23.7.2007 16:17:17
|
|
|
|
ZARA
|
Če že morm izbirat, me je prva bolj všečna.
|
|
RE: Torba za previjanje 23.7.2007 18:36:37
|
|
|
|
pravljica
|
mi imamo že od začetka Quinijevo črno...ne vem, kako se vam lahko zdi majhna jaz spravim vanjo vse živo...za preoblečt (trenutno dolge in kratke hlače, dolga in kratka majčka, bodi, nogavičke, ponavadi tudi kakšna jakna), 3 plenice, ta velik paket robčkov in krema za rito, mala plastenka z vodo, denarnica, robčki in telefon itak, na daljšem sprehodu še kaj za prigriznit, pred časom tudi igračke ipd. ...ma meni še ni bila nikoli premajhna z nalepkami je pa tako, da jaz avta ne bi z njimi "svinjala"...drugo so pa takšni napisi, ki se pritrdijo s prisesači na steklo...upam, da so ti na ebayu takšni, antigona? če še niste naročile, počakaj še mene
|
|
RE: Torba za previjanje 24.7.2007 14:07:57
|
|
|
|
Antigona
|
Pravljica jst tud nisem za nalepke, kolk je men uspel "prebrat" so te ta plastične varjante s priseski...
|
|
RE: Torba za previjanje 24.7.2007 14:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Antigona, mi imamo magnetno "nalepko". Brez priseskov, brez lepljena. Narejeno po naročilu, z imenom otroka...v bistvu tako kot sem si jo jaz oblikovala, so mi jo naredili.
|
|
|
|
RE: Torba za previjanje 24.7.2007 15:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
NE, jaz sem si ga sama celega sama oblikovala, naredil mi ga je pa potem en kolega tukaj. Bomo zdaj dali novo delat, ker bosta kmalu 2. Cena? Meni je zastonj naredil, drugim pa nimam pojma koliko kasira.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.