Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
2 mesečna ločevalna dieta 15 dan (škrob ) 13.7.2007 17:59:06
barcaffe
Danes sem za zajtrk pojedla eno banano za kosilo pire krompir in kuhano zelenjavo ( koruzo) za večerjo pa bom spila samo vodo....oziroma veliko vode
In ve??? Še vstrajate??? Sama vsak dan pogledujem na ljudi, kako se s torticami bašejo na terasah restavracij, in ližejo sladoled, jaz pa se samo z vodo nacejam.
Ja kaj čmo, če mam pa špehek...no zdej mi že kopni
RE: 2 mesečna ločevalna dieta 15 dan (škrob ) 14.7.2007 11:12:48
Barči78
barcaffe ti pa res malo ješ. A nisi nič lačna? Upam, da ne bodo kg nazaj leteli, ko zaključiš z dieto. Ko se primerjam s tabo, se mi zdi, da se jaz pri tej dieti ornk nažiram.