baby aspirin (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sanci -> baby aspirin (13.7.2007 14:27:34)

Pozdravljene,
danes sem bila na pregledu pri G kjer so mi naredili tudi UZ, in mi je povedala da ima dojenček glede na 35 T malce premajhne nogice in trebušček, glavica pa je vredu. Tehta 2200 g. zdaj moram 3 tedne jemati baby aspirin 100 mg, prejšnji teden sem prišla z morja, pa še bakterije sem staknila, tako da je danes bilo res krasno na pregledu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pa tudi malce se že odpiram, tako da moram strogo mirovati.Zelo me je strah, kaj bi otrok preživel, če bi zdaj v 35  tednu rodila?
Hvala vsem

Sanci

N _ B -> RE: baby aspirin (13.7.2007 15:04:15)

Pozdravljena.

Na te UZ se ne smemo čisto 100% zanašati. Mogoče bo že naslednji UZ pokazal, da je s tvojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vse v najlepšem redu.

Otrok po 32. tednu ima 90% možnosti. Dve znanki sta rodili pred 36.tednom in sta malčka popolnoma enaka kot njuni vrstniki. Konec koncev sem bila tudi sama rojena mesec dni prezgodaj in mi nič ne manjka. In pred x leti medicina še zdaleč ni bila tako napredna kot danes.
Sama sem jemala Aspirin 100 Protect od 15. tedna dalje. Tbl redčijo kri in s tem izboljšajo pretoke, s tem omogočijo, da otrok dobi več hrane in kisika.

Upam, da sem te vsaj malo pomirila. Še malo pa boš na cilju.
Srečno.

Magi* -> RE: baby aspirin (13.7.2007 15:06:59)

kot ti je napisala N&B. sploh pa ni panike glede odpiranja. nekatere so odprte že dosti prej, pa potem rodijo povsem normalno donošenega otroka. najboljše sicer je, če bi počakala še 14 dni. če pa boš rodila prej, pa sploh ni panike.

veliko počitka, saj v prihajajoči vročini drugega tako ne boš mogla delati.

eya -> RE: baby aspirin (13.7.2007 21:43:14)

Ja, da te še jaz pomirim, nič ni treba paničarit, moja prijateljica je rodila 6 tednov prezgodaj, pa je zdaj z malo čisto vse ok.

pupika27 -> RE: baby aspirin (15.7.2007 10:59:01)

jaz sem svojega prvega malčka rodila v 31 tednu pa je imel 2250g in sedaj je star pet let pa je z nijm čisto vse ok!tak da ni panike!vse bo ok!verjemi v to

Stran: [1]