brezkasetni koš za plenice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

lady7 -> brezkasetni koš za plenice (13.7.2007 13:40:00)

Mene pa zanima, ali katera uporablja brezkasetni koš za plenice, ki ga imajo v Pikapolonici?

Kakše so izkušnje?
Na kakšen princip deluje, ko daš plenico notri, oziroma ali kaj ven smrdi, pa za koliko plenic je ...

Hvala in lep pozdrav.

kjava -> RE: brezkasetni koš za plenice (13.7.2007 14:58:13)

Glih danes sem gledala reklamo v katalogu. Not daš kakršnokoli vrečko in koliko plenic gre not je pol odvisno od tega kok veliko vrečko daš. V bistvu sploh ne vem v čem se razlikuje od navadnega koša za smeti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Mogoče se bolj zapre, da pol ne smrdi ven.

dudi2006 -> RE: brezkasetni koš za plenice (13.7.2007 17:26:43)

Za moje pojme je to sam eno potuha za vse nas k se nam kdaj ne da smrdljive pleničke takoj ven nest[sm=smiley36.gif]

dudi2006 -> RE: brezkasetni koš za plenice (13.7.2007 17:27:08)

Aja, pa še ful so dragi, a niso?

Mehičanka -> RE: brezkasetni koš za plenice (13.7.2007 22:04:58)

Mi smo ga ravno dva dni nazaj kupili, pa ga še nismo uporabili (moramo še kasete od palčka zavijalčka porabit).

Imamo tistega najmanjšega, notri gre do 30 planic. Pokrov je narejen pa tako, da je koš tudi takrat, ko daš plenico notr, še vedno zaprt. Če ga primerjam s palčkom zavijalčkom, se mi zdi približno enake velikosti ali pa morda celo malo večji.

Aja, pa prodajalka je rekla, da ga zelo pohvalijo.

taček -> RE: brezkasetni koš za plenice (26.7.2007 15:29:54)

Uršek, ali si ga sedaj že sprobala? Jst ga nameravam kupit, pa moj pravi, da ne zgleda tko vredu kot palček zavijalček!
Ali ga ima še katera druga?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.7.2007 19:25:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Mehičanka -> RE: brezkasetni koš za plenice (27.7.2007 13:44:04)

Ne, nisem še. Imamo še 5 kaset za porabit (t.j. še za dober mesec).

Sporočim, pa takoj, ko ga dam v uporabo.

Stran: [1]