dskubin -> RE: (Juţna) Primorska (4.1.2008 10:10:00)
|
mela in thaiss, se mi zdi, da si tudi ti spraševala za ta sedež, mi imamo tega Evolva 123, to je Britaxov sedež. Ampak ga imamo za Draža, res lepo sedi notri in tudi komot spi, naklon je pa res minimalen (samo 1 stopnja) in ga moreš vštimat preden daš stolček v avto - ne moreš to potem popravljat [sm=zmeden.gif]. Draž ni glih pr tavelikih in ma skozi ta naklon, spi res lepo notri, glava mu nič nwe opleta, ker je uno za naslonit glavo kar skupaj - za razliko od prej Römer 9-18 je mogu met ovratnico za spat, čeprav smo mu naklon dvignili, če ne mu je glava skozi opletala. Zdej pa bodi pameten. Lahko si ga pogledate kdaj, jaz mam itak navadno avto nekje blizu. Varnost - vedno so najbolj varni sedeži v samo eni skupini, nikoli ni zelo dobro ocenjen sedež z večjim razponom, kar je logično. Ne bi pa ga vzeli, če bi bil katastrofalno oziroma podpovprečno ocenjen. Samo vseeno, če bi izbirala za Diti, bi sigurno spet vzela Römerja od 9-18 (no, sej zdej ga ima [sm=smiley36.gif]), razen mogoče če bi to bil drugi sedež. Mi smo vzeli Dražu tega, ker če ne bi nas čakal nakup še 3h sedežev (Dražu 15-36 in Diti 9-18 in potem 15-36), kar mi je pa too much. Nisem se pa še prav navadila na pasove, pa ful ga je smotano prelagat, tko da če bi ga rable prestavljat z avta v avto - odsvetujem. Mislim, sej gre, in ko je fiksiran je res trdno na svojem mestu, ampak je pa proti Römerju za prestavljat zaj... kot [sm=hudicek1.gif]. asso - si pa "mož beseda" (s slikami mislim). Izgleda odlično, bom siurno poskusla. Čeprav moj se skoz zeza, da vedno delam neki s kokosa, on pa potem zgleda čuden, ker to okoli ponuja, svak pa kokosa ne mara. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|