|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Juţna) Primorska
16.12.2007 23:22:40   
melaverde
thaiss čaka mene user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.12.2007 23:25:26   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

thaiss čaka mene user posted image user posted image

ja mela, sam ne še tko hitrouser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.12.2007 23:28:48   
tejčica
No, sam da bo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.12.2007 23:29:45   
melaverde
ma sej veš kako bo pri meni hitro, si bom mogla še semenčice najt ki tukaj...je sin pri hiši baje dovolj user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.12.2007 23:31:48   
tejčica
Je treba vztrajat da mora bit parček.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.12.2007 23:32:56   
melaverde
tejčica boš povedala recept ?????????????????? user posted image

pupe, jaz se ne grem več...grem v ninule ki jutri bo lahko naporen dan...

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.12.2007 23:36:28   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
tejčica boš povedala recept ?????????????????? user posted image  

Kar rata, rata.user posted image

Ja, sej zame bi blo tud pametno da neham čvekat in se lotim papirje pospravljat. Bo prekmal ura šest. 

Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.12.2007 10:07:10   
Žana04
Ciao, pupe!

Vidim (beremuser posted image ), da ste imele včeraj zanimivo debato. Ponavadi, ko se prične o teh stvareh govoriti, je kmalu tu user posted image . Srečno vsem zainteresiranim.
Povejte mi, kaj delate danes, ko imamo vreme za eno user posted image . Sovražim burjo, pa naj bo zdrava kolikor hoče, če je res sploh tako zdravauser posted image  Dopoldne si niti ne upam ven, saj nas je včeraj dodobra prepihalo. Jaz, ki sem bolj zmrzljive sorte, nisem mogla niti odpirati ust. Na srečo, si je mislil moj mož.
Ja, Mela, kar se tiče moža, sem že udarila po mizi (ne smem preveč, da je ne razbijem, ker je steklena user posted image user posted image user posted image ), pa tudi "krizni" sestanek zva že imela, ampak očitno ne zaleže. Mi preostane kaj drugega kot zamenjati moža user posted image user posted image . No, je pa bil to noč dobra dušica, ker mi večkrat prihranil sprehajanje z Julijo. Spet smo imeli kažin, celo Žan se je zbudil in se nam pridružil. Nočna veselica, juhu! user posted image
Helenav, ne sekiraj se preveč, ker ima Klara sedaj malo čudno obdobje, saj otrok pobere vse naše skrbi in nemir. Mogoče pa so res krivi zobki. Včasih mine res dosti časa med obdobjem slinjena, slabe volje in prvim zobkom (pri Žanu je minilo kar pol leta). Dlesni pa baje sploh niso dober pokazatelj, ali je prvi zobek na vidiku ali ne. Naša P pravi, da se to na osnovi dlesni sploh ne da oceniti.user posted image
Bo boljše, definitivno.
Gremo na marendo. Lepo se imejte.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.12.2007 17:09:49   
thaiss
ojla pupe, kje ste?? mi čakamo tatija da pride iz službe, potem pa skočimo na en mini sprehod in kafetek.

Meni burja ne dela težav, malga fajn oblečem (sebe še boljuser posted image ) in gas!!!

Helenav - se kar podpišem pod tem kar ti je Žana napisala...bo boljšeuser posted image

Se dobimo kej na kafetku ta teden???

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.12.2007 17:50:30   
zrak
Juuhhuuuu sem prebrala.. ma koliko ste pisale čez vikend...

Ke lepe slikice Matia in Val... bačin obema

Pa Val tebi še en bačin , ker tako lepo sediš.. Mi pa še ne... Ni šans.. Ne more bit na miru.. Jaz ga dam v pozo za sedenje in on hopla, neki vidi in steguje roke in pol valda se zvrne..

Mela, Thais ne boste verjele še čakam vrečo.. Danes sem klicala pikopolonico in rekla, da če jo jutri ne dobim bom zavrnila pošto... In so mi rekli, da bo jutri 100% tukaj... Po drugi strani sem še mislila, da če mu kupim pajac za 30 E še vendo prišparam 40.... samo pol se mi ga ne dat oblačit in slačit... ma bomo vidli.. če jutri ne bo vreče, je ne kupim več..

Mela kaj si imal P danes??? Kako je šlo???

Thais kako je šlo pri okulistu??

Helenav..... moje mnenje je eanko drugim... zadeve se vsakodnevno spreminjajo.. A če jo daš na joško se umiri al še joče?? Mogoče se užali, ker misli, da se bo pri tebi pocartala,..

Majrim ---- kukuc kako je s tabo in Nežo??

Ja ta teden se lahko kaj dobimo..

Mela si dobila šalce??

CiaOOOO

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.12.2007 18:49:29   
majrim
user posted image user posted image user posted image evo nas...bolj na hitro,ker je mami stoplo v glavo vinouser posted image ...čez vikend smo se napohajali in nakepali in nagaziliuser posted image ,user posted image ,user posted image ...je blo kar zanimivo...
...pridem jutri...je dragi se ujezil,pa ga grem pocartatuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.12.2007 19:30:23   
melaverde
majrim, ma si faca user posted image user posted image

zrak, bli pri P - smo dolgi 76 cm in 8200g težki, je vidla da sedi čeprav ga ni mogla posest ker se postavi na noge in pohvalila 90 stopinj glave, ko pase krave user posted image user posted image  smo dobili fluorove tabletke in napotnico za urin...
vi pa ne sedite še ker je Enei motorično prespreten in se bo kar plazil user posted image

šalice sem dobila, mi manjkajo samo še karte user posted image

ma veste, da jaz še zmeraj nimam vreče za voziček user posted image , danes je bil Koper zaštopan s kamioni, upam da je prišla tudi vreča user posted image

Žana, sej pri udarjanju po mizi nisem niti jaz dobra, druge je lažje pumpat user posted image . midva sva tudi danes sama ker ima mož rekreacijo, v petek fešta, naslednji petek spet fešta... juhu-veseli december je tu user posted image
ima pa tudi moj mož isto finto, tako ga peče vest da vstaja ponoči user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.12.2007 21:13:38   
ger06
Živjo punce,

malo bom vpadla v vaše čvekanje, in sicer me zanima če katera ve kje je kakšna previjalnica v Portorožu oz. v Luciji?  Hvala vsem za odgovore, lp

Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.12.2007 21:30:44   
thaiss
Val super mereuser posted image  
zrak upam, da jutri res dobiš vrečo, mela tudi ti!!! Zdej vemo, da mormo pri naslednjih user posted image  vrečo kupovat tam enkrat julijauser posted image user posted image
Okulist- dolga štorja, ti razložim na kafetu

ger06 mislim da boš razočarana, je niuser posted image  No, naj me punce popravijo če se motim!

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.12.2007 21:48:42   
melaverde
thaiss, vsaj omenila ne bi ?!
mi je čudno, da sta Val in Matia enako dolga...po moje je sestra bolj površno izmerila ker ga je D izmeril 72 cm ?! user posted image

glede vreče...skoraj ne verjamem več, bom pisala DM !!! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.12.2007 21:54:35   
thaiss
mela ti kr piši, piši...jo bo prinesla beffanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.12.2007 21:56:28   
DaniNeli
Wejla! Čas ko imam cajt za kaj napisat.Čeprav me ni nobena pogrešala,verjetno.
V petek sem bila z Neli prvič po desetih dnevih zunaj.Malo po Kopru,največ sem bila v Super Novi.In sem bla z vozičkom v New Yorkerju,takrat je bla tudi ena mamica z vozičkom,noter pa tudi punčka skoraj 10mesečna.Sem hotela rečt,da kako ju je blo lepo videt,ko sta se na daleč čudili ena drugi,Neli je kar uuuu,...delala,potem pa sta si rokici dali.Mogoče je bla kakšna mamica od tukaj,z RR?!

Jutri se odpravljam v Ljubljano,mal do CityParka,v H&M po cunjice.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
17.12.2007 22:10:00   
thaiss
DaniNeli lepo da se oglasiš in super da je Neli zdrava!! Ti pa toplo svetujem da se v tem času z user posted image  izogibaš trgovskim centrom, le če je nujno. Tam največ bacilov pobereš!! Raje pridi z Neli na en naš čvek na svež zrak!
Boljše 10 minut na burji kot 5min v trg.centru!
No, samo moje mnenjeuser posted image

Lep šoping jutriuser posted image

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
17.12.2007 22:51:43   
melaverde
Midva sva bila tudi danes v super novi- še zadnja novoletna darila in mi je bilo prav težko pri srcu...pa kurijo 200 na uro user posted image

DaniNeli, pa poročaj kako je kaj H&M založen ?!

thaiss, kaj piši...po moje jo je treba podkupit, ki nanka prosit ni več dovolj ?! pa si moreš mislit da BC nima niti ene ????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
17.12.2007 23:13:11   
melaverde
thaiss, halo??? ma kje si ???

ma kaj pa tiste škorenčke ki si naročila ?! kdaj jih pa ti dobiš??? user posted image

grem v ninule nanule...lahko noč !!

Neposredna povezava do sporočila: 1570
18.12.2007 8:08:58   
melaverde
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.12.2007 8:22:59   
Žana04
Jutro!

Mela, user posted image , zadnja včeraj in prva danes.user posted image  Nam bi uspelo kvečjemu zaključiti dan.
Pri nas slabo kaže, Julija je dobila včeraj vročino in ima dobro zamašen nosek, enako kot pred prvim zobkom. Drugi pa vztraja že več kot en mesec, tako, da Julijo muči že ves ta čas.user posted image user posted image user posted image  Pa še Žan je sumljiv povrhu. Upam, da ne bo zbolel ravno zdaj, ko smo mu planirali 2-tedenski praznični dopust.
Ni kaj, tudi danes bomo doma. Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.12.2007 9:13:20   
helenav
Dobro jutro...

hvala vsem za nasvete..kot zgleda je res obdobje in se spreminja razpoloženje vsak dan......včeraj se je pa nasmejala za vse dneve nazaj!!! In jaz se že bolje počutim..kljub temu, da ga je nekaj sračkala ponoči...
Zdej jo čakam, da se zbudi in da se odpravimo ven na burjoooo...no jaz sem na burji ona pa je v topli gredi......ta zaščita proti dežju, je super stvar tudi za burjouser posted image user posted image user posted image je blo pa včeraj fulll ledeno.....jaz sem cela zmrznila...na kafe sem pa šlav Ganoni v marini.....je lepo zavetje..imaš dekico z apokrit..pečko za gret, postrežba full lepa in tako vstrežljiva gospa.....ko nalašč kafič za taka škifozna vremena....vi itak greste notri na toplouser posted image ...jaz pa sem še vedno v fazi...ne tikaj lava dok spavauser posted image user posted image ...

ampak danes že manj pihaaaa.....

Mela sem pozabla povedat da imaš zelo lepoo jelkico in je kar podobna naši..koliko pa je velika? In tvoja ima spodaj že ogrooomnooo daril....mi letos z darili pavza....no jaz in user posted image si bova kupila Orbitrekuser posted image user posted image user posted image tako, da po novem letu začnemuser posted image user posted image upam, da ne bo kaj manj mleka zaradi tega...

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.12.2007 11:16:59   
majrim
DaniNeli....ampak si pa prava ja...v trgovske centre kar hodi ja...boš imela otroka še bolj zdravega user posted image ...si pa res en čuden tič..najprej zaprta doma celo večnost,pol pa pelješ otroka na sprehod v center...sej pol pa res ni čudno,da hodijo ljudje ob nedeljah na sprehode v centreuser posted image ...kaj misliš,da vama bo burja škodila al kaj??
...gremo se zrihtat,bo treba malo ven...na burjo...ampak včeraj pa je blo zakon...user posted image ...,nam je kar burja porivala vozičkeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.12.2007 13:31:50   
melaverde
Helenav, naš bor je vizok 200 cms špico ampak smo zvezdo tako porinli gor, da izgleda manjši...ampak tisti dan je imela samo bronaste balkice gor, danes dobi še oranžne mašnice user posted image .
Ne mi omenjat daril, ki sem siva...imam nečake skozi po hiši tako da je najbolj varno jih takoj zavit in dat spodaj....nonote smo rešli s skodelicami...in še se mi zdi, dadelam samo za darila user posted image

Kje je to Ganoni????

Jaz sem vam za sprehode kar malo fouš !! na žalost nimamo še vreče in v nedeljo je imel kljub žabicam, nogavicah, hlačke in kombinezonček ledene noge ?! sem se bala da se mi bo lih za cepljenje prehladil...

user posted image  za vse user posted image , da ne bodo bolani !!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

kam rodit
binabina

kam bi odšla rodit

LJUBLJANA (36%)

MARIBOR (18%)

PTUJ (7%)

CELJE (12%)

POSTOJNA (17%)

SLOVENJ GRADEC (10%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!