dskubin -> RE: (Južna) Primorska (30.11.2007 10:23:47)
|
Helenav, če se ti da brat - Sej veš, sto ljudi, sto čudi. Ti povem samo svoje mnenje - sto različnih ljudi ti bo svetovalo najmanj 5 "najboljših" zdravnikov. Načeloma je vsak zadovoljen s svojim, dokler pač ne pride do nesporazuma - in to je popolnoma logično. Mi smo imeli ful prijazno pediatrinjo. Večkrat, kot smo bili tam, bolj sem bila z njo razočarana, saj imava očitno popolnoma drugačen pogled na svet, v glavnem, ni nama klapalo - čeprav sploh še nismo prišli do diskusij o vzgoji ipd. Ampak sem večkrat požrla svoj ponos, si mislila, da ona je pač P in ima izkušnje tralala, ko sem bila pa res v dvomih, sem poiskala drugo mnenje - in glej ga, hudiča, bilo je tako, kot moje. Pa sem vseeno rekla, bomo pač to obdobje dali skozi in potrpeli - N A J V E Č J A N A P A K A. Prvič, ko je bilo narobe, bi mogla zamenjat in bi sebi in domačim prišparala živce in lepe barvaste lase. Jaz ti dobronamerno svetujem, pa čeprav je Oblakova za miljon ljudi the best (zate tudi), za tvojega otroka pač ni. Zamenjaj, išči, dokler ne najdeš nekoga, ki leži tebi in tvoji pupi. Sej vem, da je težek korak, ampak se ti bo odvalil tako velik kamen od srca, boš vidla. Zamenjaj, čimprej, boš boljše spala. Jaz nisem z obale, torej P tukaj ne poznam, sem se pa konkretno pozanimala, preden smo zamenjali P mojemu otroku - sej veš, ko zamenjaš, moraš bit vsaj 1 leto tam, dobro pa veš, da boš ti v 1 letu še parkrat tam, tudi če bo tvoj otrok najbolj zdrav, zaradi sistematskih in cepljenja. Naš ožji izbor je bil na koncu Bem, Rončevič, Sabadin. Odločili smo se za slednjo, razloge ti pa lahko povem: - želela sem, da je to zadnja zdravnica (ne bi spet čez 1 leto menjala) - ena od njih je prijateljica naše bivše in ko je ni, jo naša bivša nadomešča ZADOVOLJNA SEM. Z izbiro, z odnosom, s prijaznostjo in nenazadnje s strokovnostjo,.. Z vsem, oba otroka pa tudi. Sej ne rečem, da mogoče pridemo kdaj navzkriž, ampak verjemi, če se to zgodi, ne bom več 2x premišljala, da grem drugam. Aja, pa ti moram povedat, da sem drugače zelo potrpežljiv človek, samo sem v zadnjem času ugotovila, da me moja prijaznost in ustrežljivost tepe. Kaplja je šla čez rob, tebi pa očitno tudi.
|
|
|
|