NAVT -> RE: (Južna) Primorska (23.11.2007 23:30:42)
|
Pozdravljene! Se še jaz malo javim in poročam o najnovejših dogodivščinah z našo otročadjo: včeraj smo tavečjega - Aljošo imeli na eni flaši infuzije, jaz sem pa doma umirala od viroze. Mali je nekajkrat bruhal, meni je šlo pa na drugi strani ven. No, popoldne smo ga peljali k dežurnemu in zaradi katastrofalne krvi so ga poslali gor. Na srečo so ga čez noč spustili domov, ker so prepolni. Danes kot kaže je vse OK. Bruhal ni več, kakšne driske pa (še) ni na vidiku. Tudi jaz sem 80% boljša kot včeraj. Še dobro, da imam cel kup pomoči, ker ne vem kako bi sama zmogla z dvojčicama. Sum je bil na rota virus. Skratka...neka trebušna zadeva. Upam samo, da ne bo čez kakšen dan udarila pri malih, ker pol smo sigurno spet v bolnici. Tam pa je toliko več priložnosti za še kakšen virusek. Pa še to sem pozabila povedati že prejšnji vikend: iz (pokritega!!!) vozička v veži našega bloka so mi sunili dekico in rjuhco. A si lahko mislite, kateri idiot.... Zdaj zaklepam voziček z verigo za kolo. Druge variante pravzaprav nimam, ker ne bi rada, da je naslednji korak izginotje vozička. Austen, sem se spomnila nate, ko so ti sunili prevleko za dež, al kaj že. Prekleti ...
|
|
|
|