|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
22.11.2007 16:08:52   
majrim
http://www.slo-foto.net/reviews-113.html                evo,tudi tle je lep opis uporabe programauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
22.11.2007 16:42:06   
zrak
ciaoooo

Mela peš do hiperja????? Ma kaj greš po stari Šmarski user posted image user posted image

Vreme je pa res krasno.. Ma če ne drugo smo bli po dolgem cajtu doma, tako da sem kaj naredila.. obrisala po tleh, da se vsaj spomnemo kakšne barve so ploščice..user posted image  (malo v hecu, to bi bilo prehudo)

A vi si predstavljate, da bi jaz vedela neke programe inštalirat in dajat gor slike, če še od mojega user posted image nisem vedela dati gor... še dobro da imam Mirjam..

Zame mora biti čim bolj enostavno.. da ko priklopim foto in računalnik že vse samo naredi.. jaz pa samo na enter pritisnem...

Zdaj pa grem , ker sem danes ful prala in se noče posušit. zgleda da bom morala pihat v štrace..

se kaj zmenimo za drugi teden.., ciaooo

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
22.11.2007 17:22:26   
melaverde
Majrim, austen : Hvalaaaaa !!!!!
Takoj ko pridem domov jih poberem na pc...

spet ste vse nekaj pridne, jaz pa že cel dan pri mami uživam...

Zrak, ja iz Šmarij sem šla peš...kaj me poznaš ????????????????????????????

Thaiss, hitro povej kaj si kupla ?????

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
22.11.2007 20:08:52   
thaiss
Ojli, evo mene!!!
Ma nisem kupla nič...no, dvoje hlače pa jopčko...za Matičkota, zase nič.... špe bolše tako, itak prihaja hudi mesecuser posted image

Bom probala pokukat v te programe, ma kaj jih je treba sejvat na pc....me dragi sesuje če kej gor naložim.... lahko pa naskrivajuser posted image
Kje boste jutri pupe????? Kofe????

Tejčica user posted image  user posted image  super za selitev, zdej pa si malo oddahni, pa pridi da ti plačam kavo ker si jo zaslužiš, vse folgašuser posted image  user posted image  ...lahko tudi birouser posted image

Dskubin smo te porešale, pa Draža še boljuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 1029
22.11.2007 20:31:51   
helenav
..tejčica si me presenetila...so mi kar solze stople v oči ...mi je kar malo žal,da čas tako hitro mineva...včeraj ko sem šla na sprehod ob 14 sem srečala eno mamico z čisto malim (kakih 14 dni) pa sem dobila neko noro željo po še enem ...res nenormalno me je primlo...bomo videli

majrim kaj to si imela v mislih mojo Klaro?user posted image

Malo berem za nazaj..sej ne zameriteuser posted image ....ampak glede na to, da imate vse starejše dojenčke, malo berem kaj me še čaka in kdaj določene zadeve minejo...danes je bil spet težek dan, mi je pa bolje ko vidim da je marsikatera imela podobne težave in da gre vse hudo mimo....čez teden dni bo stara tri mesece in morem priznat, da je pa res že bolje...razen tega da zadnje tri dni se dojimo tudi na pol ure čez dan....vleče in vleče....upam, da je to poskok v rasti in da ne gre za pomanjaknje mleka..za ziher se pa itak nalivam s čajem, divko in pivouser posted image

Škoda ki ni nobene gor....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
22.11.2007 20:40:35   
melaverde
ciaooo

helenav, res se ne sekiraj in živi vsak dan posebej...jaz sem tudi po svoje paničarka, moj Val je na začetku ful sesal ker ni nič izsesal user posted image . Če takrat nisem padla v depresijo... kaj pa veš, lahko da si je tvoja princeska izbrala zdravo prehranjevanje - večkrat po malo user posted image . Ti samo vztrajaj z dojenjem !!!

se vrnem kasneje ker me moja fanta čakata za hitro tuširanje user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
22.11.2007 20:43:50   
dskubin
come ni nobene gor? zmer se kaka najde, kjer jo najmanj pričakuješ user posted image

majrim, a ti to zase govoriš al za tamalo že rihtaš?

Tamaledva sta ok, mene je pa ta teden pobralo - kronično nespanje, predooooooooolgi dnevi, utrujenost, zdej sem pa neki staknila bogsigavedi kje. V glavnem, sem dobila antibiotike, pa je zdravnik reku, da bi znalo bit nalezljivo oz. da se kapljično prenaša (ampak dvomim, ker mam jaz to že 3 dni, pa sem do dan nekako gurala naprej, sem pa valda vsako žlico od Diti polizala pa ..., otrokoma pa no, vsaj zaenkrat, nič TOK TOK). Tko da, drug teden se sigurno ne prijavimo na srečanje, čeprav bom jaz itak takoj boljš po antibiotikih, ampak se ne upam reskirat zaradi tamalih (mojih 2, še posebej pa vaših sončkov in sončic).

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
23.11.2007 8:21:49   
thaiss
ojla pupe, sonček nas čaka!! Greste kej ven?????????

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
23.11.2007 8:30:34   
Sibil_
Ma kakšen sonček?user posted image

Midva bova okrog 10.30 v Hipreju, pride katera?Thaiss?

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
23.11.2007 8:44:45   
melaverde
Jutroo
Midva sva brez avta user posted image  po pravici povedano bi morala tudi doma kaj postorit...
Thaiss, si dobila v Lj tisti 1. Christ...??
Kako pa je boter?

Majrim, sem te pozabla vprašat, če ti je P omenila kaj uvajanje GH ??

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
23.11.2007 8:54:50   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Midva bova okrog 10.30 v Hipreju, pride katera?Thaiss?

Midva v Hiperja sigurno ne prideva, če že lahko se izogibava trgovskih centrov. Nebi rada kej staknila, še posebej zdej ki razsajajo tej virusi.

Mela a spet si pešadijauser posted image  ti kr pucaj domauser posted image
Unega 1st Chr...nisem dobila, sem pa dobila isto rutko kot ma Val... sej nisi huda?
Matia je zdej zaspal, jaz mu kuham kosilo pol pa greva mal na zrakca.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
23.11.2007 9:00:46   
melaverde
Ma kaj bom huda, bodi resna user posted image . Meni je edino žal, da jih nisem več kupila ker sej veš kako je s slinčki....3 v enem dnevu.

Oj, kaj kaki je alergen ??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
23.11.2007 10:19:53   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Oj, kaj kaki je alergen ??

Ne, kaki ni alergen. Ti ga kar poskusi, saj mu ne pravijo zastonj ZLATO jabolko. Ima veliko koristnih vitaminov.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 1038
23.11.2007 12:58:25   
helenav
Danes ni bilo nobene nikjer videtuser posted image user posted image

Nekaj bi vas rada vprašala....kdaj približno pride ta prelomnica, ko se otroci v vozičkih vozijo zbujeni. Naša še vedno spi med sprehodom in če slučajno odpre oči, je zraven še jok..potem pa na roke, če se ji ne spi več....user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
23.11.2007 13:24:45   
austen
ojuser posted image uživate?
samo na hitro se va javim, ker potem peljem user posted image malo med trte.
Danes smo imeli 2. cepljenje, user posted image je bla pridna, malo se je namršila ko o je špknila ampak drugače je bla pa pridna. P pravi da lepo napreduje...pa saj to tudi vidimouser posted image
A ja... težka je 7,5 kg in ima 68 cm.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
23.11.2007 16:12:09   
melaverde
Dober dannn

Bravo Erika za 2. cepljenje user posted image user posted image in to da je bila pridna mi itak vemo ker je vedno pridna !!! Ko še čeblja zraven je pa še simpatična user posted image user posted image
Ne bi pa rekla, da je toliko težka user posted image  izgleda tako drobna...

Vam so kaj rekli o GH ?????

helenav, moj Val še vedno prespi skoraj vse sprehode ker mu očitno paše svež zrak user posted image . Okoli 4. meseca pa je postal bolj firbčen, opazuje drevesa....
Jaz bi ti svetovala, da jo vedno ne vzami v naročje ampak jo poskusi zamotit z dudo, stekleničko s čajem...

Mislim, da je Majrim jokala Neža v vozičku ampak so kmalu to rešle...pa ti bo sama povedala kako user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
23.11.2007 16:13:43   
melaverde
Thaiss, Val mi je spal do 16h ?!?! V bistvu sva ga zbudila z vrati ob prihodu domov.....se bojim, da bo zamudu kar zamudit se bo dalo....

Neposredna povezava do sporočila: 1042
23.11.2007 16:23:30   
thaiss
mela Matia je zaspal ob 13.50h in še zdej spi, pa una ura in pol zjutraj...neki sumljivega se dogaja.
Sem tudi jaz potegnila eno urco, zdej sem vstala ker prihaja A.

Erika user posted image  za 2. cepljenje!!!

HelenaV - moj Matia je že večji, zato tudi manj spi, je pa sprehode do enega šestega mesca kar lepo prespal. Tudi on se joče ko se zbudi, če ga ne morem drugče pomirit ga dvignem in še to za kako minutko, ko se potolaži pa nazaj v voziček.

Neposredna povezava do sporočila: 1043
23.11.2007 16:46:52   
tinaaja
Matia je zaspal ob 13.50h in še zdej spi, pa una ura in pol zjutraj.

posledice smoga iz ljubljane user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
23.11.2007 16:58:32   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Matia je zaspal ob 13.50h in še zdej spi, pa una ura in pol zjutraj.

posledice smoga iz ljubljane user posted image user posted image user posted image

ne ne, uni vzgojni ukrep tvoje Brine je vzel zelo zelo resno!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
23.11.2007 17:00:59   
tinaaja
pol ga pa le se pripelji .. matr, kdo bo pa mojo brino tkole v roke vzel user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
23.11.2007 18:32:11   
Žana04
Ciao, punce,

spet sem tu po doooolgeem času. Opravičilo: utrujenost (po domače: lenobauser posted image user posted image user posted image ). Po skoraj dveh mesecih raznoraznih zdravstvenih težav sem pregorela. Po vrhu smo zadnji mesec korenito spremenili nočni urnik, tako, da zjutraj kot zombi samo razmišljam, kdaj in kako (predvsem kako) mi uspelo v vodoravni položaj vsaj za pol urce. Zvečer, ko sem bila običajno na forumu,  koma.user posted image
No, v času, ko se nisem javljala, je pokukal naš prvi zobek, najbrž kriv za marsikatero od prej navedenih težavic. Pa prvih šest mesecev smo praznovali 6. maja user posted image user posted image user posted image (ZAKAJ GRE TAKO HITRO?!).
Ne bom preveč tečnarila, hotela sem prečekirati, kaj se je dogajalo, ko me ni bilo (in se je kar veliko dogajalo) in se zmeniti za kakšen sprehod, ker z Julijo pogrešava družbo. Zadnje čase sem usmerjena bolj proti Izoli. Javite se zainteresirane. Thaiss!
Helenav, mislim, da sva se dvakrat srečali. Imaš blond lase in očala za vid?
Melaverde, si poročena v Šmarje ali si prav Šmarčanka? Jaz sem hodila v šmarsko OŠ.
Toliko za danes. Upam, da se vidimo kaj naslednji teden. Lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
23.11.2007 19:30:53   
majrim
helenav..ja,nate sem mislila takrat,ker si mi naredila gušt s tamalo im tako upma,da se bo kej primlo...včeraj zvečer sva tudi imena že zbralauser posted image user posted image user posted image ...kar se pa joka tiče,po moje ni dobro jo jemat ven...vsaj tako je moje mišljenje...meni je tudi jokala,a sem jo pol dala v lupinco in je blo superuser posted image ...zdej pa je spet v športnem delu in je vse ok,ker že gleda vse naokoliuser posted image
mela...mi je rekla,,naj začnem s sokovi,malo po malo...pol danajprej prekuham pol pa surovo...ah,jaz bom itak po svoje delala...pa tudi kaki lahko dam...to je itak najboljše od sadja,pa še sezonsko je...pol vitaminov...ga spasiraš,pa je...
...mi pa zdej tri dni naša pupa nekaj serje ponoči...bolj pogosta zbujanja,pa slina v potokih  spet,včeraj 3x kakala...zgleda,da se spet nekaj napovedujeuser posted image
..grem,ker sem danes pohajala sama z avtomuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
23.11.2007 20:05:10   
helenav
Helenav, mislim, da sva se dvakrat srečali. Imaš blond lase in očala za vid?
..samo očala za vid ne nosim kaj radauser posted image user posted image ..ponavadi le takrat ko se ponoči zbudim x krat in zjutraj ne vidim pol metra pred sabouser posted image .

Majrim jaz sem sedaj tudim menjala na športni del...v tisti naši lupinici ji ni bilo preveč všeč..tako je sedaj za  spoznanje bolje

Naslednji teden bo baje cel teden sonce..če vas kje vidim se pridružim na kavici..če lahkouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
23.11.2007 21:01:48   
DaniNeli
čer! Enkrat toliko pridem sem,tukaj pa ni nobene! Zdaj imam cajt,čeprav me čaka posoda za pomit. Neli naj bi dala spat,ker se ji je spalo,tako si je mencala učke...zdaj v postelji pa je koncert...ta-ta-ta-ta,la-la-la,...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.