|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
4.3.2008 21:36:21   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Ecco  Mela.  Prilagam sem slikico.  Ma kaj iščeš tricikel za Vala.  Jaz si ogledujem na netu, kje se kaj lepega dobi. To varianto pa ne bi. Vsak mora imet svojega.

ma sej sem ti napisala, da ti pošiljam lih za hec !!
čeprav lahko bi imela tega (ko greš sama) in še dva posebej, kot vozičke... user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
4.3.2008 21:37:51   
dskubin
Oj!

Danes sem prou gotova. Že vstala sem nenaspana, sej mi je čisto prav, ko pa hodim ob 2h spat. Pol pa še nisem našla nobenga prostovoljca in sem po kosilu peglala in peglala in peglala (beri: smo že skor ostali brez cunj in je blo nujno + ogromen kup). Popoldan pa sva se z mojim lotila risanja stene v Draževi sobi, se spravljava že več kot leto in je res že skrajni čas. Za Ditino sobo pa sploh še nimava ideje, kaj bova narisala, sva se komaj zmenila, kako posteljo bo imela (čeprav naročila še nisva in je še vse mogoče user posted image ), ampak bo njena sigurno končana v bolj doglednem roku, ker bo na vrsti takoj za Draževo. Vsaj načrt je tak.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 4777
4.3.2008 21:40:51   
nektarina
user posted image  Ma saj vem, da si se hecala.
Je pa res ,da iščem  tricikle. Nona jih hoče kupit za krst in jaz gledam, kje je kakšen lep in praktičen.  aj sploh ne vem , kaj treba gledat. V glavnem,da ima tisto   oporo okoli in  dobro dno pod nogami.
Nik-a dam na žogico in  tako uživa.  Pa tudi v hojico gre rada, samo meni si všeč, ker stoji na prstkih.
Kaj ste delali danes.
i smo kukali ven kako burja piha.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
4.3.2008 21:43:57   
dskubin
sploh ne vem , kaj treba gledat.

Pejd malo pofirbcat na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2502016&mpage=13&key=, se že kak teden al pa še malo več samo o tem pogovarjamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4779
4.3.2008 21:46:27   
thaiss
dskubin nič se ti ne poznajo neprespane noči user posted image !!! Pa obvezno slikice ko bo Draževa soba končanauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 4780
4.3.2008 21:50:37   
dskubin
nič se ti ne poznajo neprespane noči

user posted image
Itak, ko pa glih okrog poldne pridem k sebi user posted image

Bo težka za slikat, ker je sobica ozka in dolga in bomo barvali tadolgo steno. Ma bom poskusla pa po koščkih. No, pripopala slikce, če nam bo ratalo tako, kot smo si zamislili, če ne se bom kar user posted image .

< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.3.2008 21:51:16 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
4.3.2008 22:00:18   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
čakam da prinese sladkiš

grem delat palačinke...

.....bom jedla palačinke z nutello

Ou, ma si furbaca. Ku ni člouk kšn obrok preskoči, če se skozi govoriš o sladkem in delaš ljudem gušte?
Ma se mi ne da zdej mešat in pečt, bom namazala eno kajzarco na debelo.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
4.3.2008 22:03:21   
nektarina
Dskubin: ja sem šla gredat , ma je preveč rube za brat. Ma na kratko. Kje se kaj dobrega dobi. Kaj je  s tistimi ki so bili v akciji v BC.  Menda PIkolo. Ma grem pogledat še na stran od IO bimbo, da vidim če je tam kaj.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
4.3.2008 22:09:45   
melaverde

Dskubin: ja sem šla gredat , ma je preveč rube za brat. Ma na kratko. Kje se kaj dobrega dobi. Kaj je  s tistimi ki so bili v akciji v BC.  Menda PIkolo. Ma grem pogledat še na stran od IO bimbo, da vidim če je tam kaj.

ma kje boš vidla za Io bimbo??? letakov od akcij ne dajejo več gor... user posted image
ma zdaj je en lep v Sparu in še ful ugoden...

Neposredna povezava do sporočila: 4784
4.3.2008 22:10:53   
zrak
helo helo

dskubin.. vi ste pa ful pridni.. s kakšnimi barvami pa boste risali? pridni da najdete oz. si vzamete čas za vse to.. jaz pa njurim, da sem utrujena pri enem otroku in še ta spi.

Mi pa zdaj že vsako jutro gremo na kahlico.. ampak prej sem brala v knjigi , da je pred 18 mesecem brezveze dajat na kahlico, ker ne vedo zakaj se gre.. da šele pri tretjem letu vedo kaj je lulanje in kakanje??? Pri Tretjem letu?? Se vam ne zdi pozno??

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
4.3.2008 22:15:47   
zrak
melči ciao kdaj in kje bo v akciji tisti šotor??
jutri če bo dež pa gem v interspar pogledat ta trokolesnik...

Neposredna povezava do sporočila: 4786
4.3.2008 22:15:53   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

helo helo

dskubin.. vi ste pa ful pridni.. s kakšnimi barvami pa boste risali? pridni da najdete oz. si vzamete čas za vse to.. jaz pa njurim, da sem utrujena pri enem otroku in še ta spi.

Mi pa zdaj že vsako jutro gremo na kahlico.. ampak prej sem brala v knjigi , da je pred 18 mesecem brezveze dajat na kahlico, ker ne vedo zakaj se gre.. da šele pri tretjem letu vedo kaj je lulanje in kakanje??? Pri Tretjem letu?? Se vam ne zdi pozno??

meni se zdi ja...ma če imaš voljo,ga kar dajaj na kahlico...poglej od kdaj je knjiga, zdaj so otroci bolj napredni... user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
4.3.2008 22:16:17   
dskubin
Ma na kratko. Kje se kaj dobrega dobi.

Idealnega ni! (tak bi mogu met raztegljivo potisno palico, s katero kontroliraš ročaj, ograjco ali 5-točkovni pas, podstavek za noge al pa da se da pedala fiksirat - samo pol se more dat še sedež premikat, da jih tki majhni sploh sosežejo, napihljive gume, v glavnem se mi zdi, da je to to). Ampak se ni najdu noben, ki bi vse to imel, vsakmu nekaj manjka.

Če pa mene vprašaš je dober bilo keri (no, če so mulčki res še majhni, je res fajn pas ali ograjca). Rabi se itak ne prav dolgo, otroci težko sami gonijo, tudi če znajo, se jim ne da, zato je fajn, če lahko volan kontroliraš s palico. To je to. Uno, kar je lepo tebi, mulcem ni zanimivo, najbolj otrokom prijazni so tej, ob katerih se tebi obrne. Tko je. thaiss - naši sosedje imajo glih takega trike-a, kot Matia in Draž je zaljubljen v ta tricikel! Samo da je muzika user posted image

vi ste pa ful pridni.. s kakšnimi barvami pa boste risali?

A nisi prebrala, kolk časa že mamo to v planu, pa se do danes ni zgodilo nič user posted image . Nisem še prav 100%, ma se mi zdi, da bomo kar z Dipi barvami (to so une flaškice, ki jih daš v belilo, če želiš farbaste stene).

Glede kahlice pa - če ti otrok sedi in se ne buni, bi bla jaz nadvse vesela in bi ga kar še naprej posedala. Kaj pol, če se zdej še ne zaveda, kaj dela - škodi mu tudi nič ne - in tebi in njemu bo pa veliko koristilo v bodoče. Mogoče boš pa med srečnicami, ker bo mulc med tazgodnjimi iz plenic.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.3.2008 22:23:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 4788
4.3.2008 22:16:47   
melaverde

melči ciao kdaj in kje bo v akciji tisti šotor??
jutri če bo dež pa gem v interspar pogledat ta trokolesnik...

v četrtek v Hofferju...počaki še malo, ti pošljem ZS...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
4.3.2008 22:18:15   
zrak
haha mela enako je reku M

Neposredna povezava do sporočila: 4790
4.3.2008 22:18:43   
nektarina
Ma sem vidla ja ,da ni več letakov. MA so leni.
JA unega v Sparu sem  pokukala.

ZRAK. ma pridni  vi že  kakate v kahlico.  Meni  niti  v misli ne pride, da jih bom posedla tam gor. Mogoče  kdaj poleti.   Mogoče mi bo zneslo z Alexom, ker  on ko kaka se napenja  in prav stiska usta. Se na daleč vidi, kaj dela. Zanimivo  ,da  mu to rata vedno ko  je na  stolčku in nora jest.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
4.3.2008 22:21:48   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

thaiss - naši sosedje imajo glih takega trike-a, kot Matia in Draž je zaljubljen v ta tricikel! Samo da je muzika user posted image

o susana...nella vecchia fattoria......hou hou

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
4.3.2008 22:25:07   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Še malo, pa pupe ne bojo rable več zvrcnit s telefonom, da bi vedele kje sta user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
4.3.2008 22:28:37   
thaiss

Še malo, pa pupe ne bojo rable več zvrcnit s telefonom, da bi vedele kje sta user posted image

jaz upam da se čimprej baterije strošijo...in jih ne menjamuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
4.3.2008 22:30:40   
tasha23

A katera ve kako zgleda krst v Kopru. A je  to med mašo ali po maši. Ob kateri uri.
Malo  me je strah kako  bosta dvojčka to prenesla,sploh če moraš bit pri maši.
Je katea naredila gostijo v Baredih??  Meni  so kolegi predlagali  gor. Pravijo ,da je tam super.

nektarina v Kopru krstijo med mašo.
Probaj se dogovorit z vašim župnikom če vam jih krsti v kateri drugi cerkvi. Mi smo v Izoli pa nam je župnik dovolil da ga krstimo na Markovcu.
Kosilo smo imeli na Baredih in je blo super, menu je bil mmnjjjammiiiii!!!

helenav moj ni šel niti enkrat na predavanje, sem povedala da dajemo user posted image  ob 20h spat in ga nima kdo čuvat!

melaverde pri nas je tudi luna,Matia ful spi...no ja, ponoči malo manjuser posted image  

ojla, mi smo lani imeli krst PRED mašo in potem še mašo. Tako smo se pč zmenili z župnikom, dal nam je namreč na izbiro kaj bi raje, in smo vsi rekli da raje prej.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
4.3.2008 22:33:47   
dskubin
jaz upam da se čimprej baterije strošijo...in jih ne menjam

Pol si glih taka čudaška mati, kot jaz. Ko se pridejo drugi igrat k nam itak takoj najdejo glih tiste igrače, ki bi mogle neki "lajnat". Samo skomignem z rameni "zmanjkale baterije". Sej mogoče delam otroku krivico, samo mi je veliko bolj všeč, ko slišim iz sobice njega, da si prepeva, kot da bi igrače navijal.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
4.3.2008 23:05:22   
melaverde

Mogoče boš pa med srečnicami, ker bo mulc med tazgodnjimi iz plenic.

ma še kaj ??? že tako je glede vsega med tanajtaboljzgodnjimi...moj Val se kmali ne bo hotu družit z njim, ki se bo komaj začel plazit, Enei bo že tekel...user posted image

pero napredujemo tudi mi, danes je vstal na zaboj od igrač user posted image ... seveda se je ta premaknil in je zletel na nos, ne vem kako to, da se mu je dalo roke nastavit user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
4.3.2008 23:07:10   
melaverde

jaz upam da se čimprej baterije strošijo...in jih ne menjam

Pol si glih taka čudaška mati, kot jaz. Ko se pridejo drugi igrat k nam itak takoj najdejo glih tiste igrače, ki bi mogle neki "lajnat". Samo skomignem z rameni "zmanjkale baterije". Sej mogoče delam otroku krivico, samo mi je veliko bolj všeč, ko slišim iz sobice njega, da si prepeva, kot da bi igrače navijal.

ma ne samo to, Val ima vse igrače na baterije user posted image  ma jaz lahko delam samo za igrače potem user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
5.3.2008 8:40:28   
helenav
jutrooo

naj vam povem, da sem včeraj jedla najhujše palačinke everuser posted image ....ne delajte jih nikoli iz koruzne moke!!!!! Kosemže zamešala jačka in ostale paskarije, ki jih jaz vržem notr, odpremomaro in NI MOOOOKEEEEEEEEE....itak, da sem znorela, na mojega moža,ki ima bolezen,da ko kaj porabi, mi ne pove, ne napiše na listek za špežo in šemanj kupi.....ampak jaz, odločena da palačinke bom jedlauser posted image , sem našla koruzno moko in.....never againuser posted image user posted image ..ŠKIFO

tolko o guštih in mojih neusojenih palačinkah....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 4799
5.3.2008 9:52:58   
asso

helo helo

Ma dobro, sej veš kdaj sem jaz Nastio dala na kahlico. Res je, da večina otrok pri 18 mesecih čuti da ga tišči lulalat ali kakat, ampak eni to vedo prej, drugi spet kasneje.
Kot veš je Nastia pri enem letu že sama vedla vprašat za kakat, ni šans da je v plenico. In meni je bilo super. Nič čiščenja umazane rite in prišparala sem na pleničkah. Tako je pri dveh letih bila že čisto brez plenič.
Druga zgodba pa je pri Tarinuser posted image user posted image user posted image  Kljub temu, da jo dajem že od zdavnaj na kahlico ona najraje naredi v pleničkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tudi to bo šlo mimo in jaz zdej samo čakam 18. mesecev, da bo vse skapirala in ne bom rabla več pleničkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, Tarin kar noče in noče... no včasih le naredi v kahlico in tudi dobro ve, kaj pomeni kakat, ker ko je na kahli in ji rečem, da naj kaka, se prav napne, ampak ne gre ven... in naredi čez ene pol urce v pleničko, seveda pove, ko je že prepozno...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?