dskubin
|
Ma na kratko. Kje se kaj dobrega dobi. Idealnega ni! (tak bi mogu met raztegljivo potisno palico, s katero kontroliraš ročaj, ograjco ali 5-točkovni pas, podstavek za noge al pa da se da pedala fiksirat - samo pol se more dat še sedež premikat, da jih tki majhni sploh sosežejo, napihljive gume, v glavnem se mi zdi, da je to to). Ampak se ni najdu noben, ki bi vse to imel, vsakmu nekaj manjka. Če pa mene vprašaš je dober bilo keri (no, če so mulčki res še majhni, je res fajn pas ali ograjca). Rabi se itak ne prav dolgo, otroci težko sami gonijo, tudi če znajo, se jim ne da, zato je fajn, če lahko volan kontroliraš s palico. To je to. Uno, kar je lepo tebi, mulcem ni zanimivo, najbolj otrokom prijazni so tej, ob katerih se tebi obrne. Tko je. thaiss - naši sosedje imajo glih takega trike-a, kot Matia in Draž je zaljubljen v ta tricikel! Samo da je muzika vi ste pa ful pridni.. s kakšnimi barvami pa boste risali? A nisi prebrala, kolk časa že mamo to v planu, pa se do danes ni zgodilo nič . Nisem še prav 100%, ma se mi zdi, da bomo kar z Dipi barvami (to so une flaškice, ki jih daš v belilo, če želiš farbaste stene). Glede kahlice pa - če ti otrok sedi in se ne buni, bi bla jaz nadvse vesela in bi ga kar še naprej posedala. Kaj pol, če se zdej še ne zaveda, kaj dela - škodi mu tudi nič ne - in tebi in njemu bo pa veliko koristilo v bodoče. Mogoče boš pa med srečnicami, ker bo mulc med tazgodnjimi iz plenic.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.3.2008 22:23:07 >