|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
20.2.2008 20:51:29   
majrim
ja,ampak ti si rekla,da še ne veš,če boš šla...ah,pustmo stat...jaz sem mnenja,da če človek želi delat,se delo vedno najde..seveda če si pripravljen poprijet za vsako delo...boljše da sem tiho na to temo...nočkooooooo

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
20.2.2008 20:54:09   
Sibil_
Glej-tako kot se sedaj počutim, res nisem za nikamor razen za na wc.Itak da če bom ok bom šla...sicer pa konec koncev zakaj te tolko moti, da mi ni treba delat?Mislim-kaj me mora bit sram zaradi tega al kaj?Delat pa hočem, to je pa sigurno.user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
20.2.2008 21:10:37   
thaiss
majrim ne odhajaj, rabim malo tvoje pozitine energije!!!!!!

Žana user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
20.2.2008 21:49:37   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

odhajam ker me ti zajuser posted image ...
od jutri naprej sem po KP s hajsosajeti bando!!!!!!!!!!

ma kakšna je to banda.. meni se malce sanja ma nisem prepričanauser posted image user posted image
zbirno mesto   Kapitanija?ž

Še enkrat postavljam vprašanje, ker me firbec mantra , he he

ma verjetno je to ta banda.... moja bandauser posted image

o melaverde vidim da ste imela samospeve......pa podspis ste si dodalauser posted image

ah no hudiča, sedaj me pa vikaš ?! lepo od tebe ...user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
20.2.2008 21:53:14   
NAVT
Nektarina, nič ne bom rekla. Se mi zdi, da je malo boljše, ampak sem ju preselila v našo posteljo, ker nisem več zmogla.

Danes smo šli poskusiti nov avto sedež za Aljošo. V Baby centru so nam ga posodili (Roemer vip - najožji), da smo ga namontirali v avto in je šlo user posted image user posted image user posted image . Če dobimo podaljšan pas za zapet (original), potem nam ne bo treba novega avta kupovat. Na zadnje sedeže namreč ne spravimo vseh treh stolčkov. OK, mali dve sta še vedno v jajčkih, a ne za dolgo. 

Helenav, kako je Klara?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
20.2.2008 21:54:39   
melaverde
žana, iskreno sožalje tudi z moje strani user posted image

sibil, ma ne vzet majrim kot da jo moti ker jaz ko berem njene poste, zvenijo čisto drugače ... niti najmanj ne želi nič slabega user posted image  vzemi vse +

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
20.2.2008 21:56:12   
Sibil_
ma ne vem, zadnje čase se tu počutim odveč.PA itak sem čist fuč ker mi je slabo za umret-dobesedno.Ah ja...user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4357
20.2.2008 22:07:06   
melaverde
ma če se odločiš, da sodeluješ na forumih ne moreš bit tako občutljiv user posted image  vsaj jaz sem takega mnenja, vzami pač tako, da ne razmišljamo vsi na isti način.... zato pa je forum, da izkašljamo svojo ne...user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
20.2.2008 22:07:22   
dskubin
ma ne vem, zadnje čase se tu počutim odveč

Ah dej no, samo preveč babji kolektiv smo. Če bi bil kak dec zraven, al pa dva, bi se takoj zglancalo, tko se pa samo po babje obešamo na izjave pa vsaka svoje pove - če ti paše, se vtakneš, če pa ne, pač ne. Pa samo hvalit in objemat in srčke lepit pa tudi ne moremo, bomo vse sladkorno fasale user posted image Pa v vsakem postu vsak vidi tisto, kar not hoče videt.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
20.2.2008 22:08:32   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Ah dej no, samo preveč babji kolektiv smo. Če bi bil kak dec zraven, al pa dva, bi se takoj zglancalo, tko se pa samo po babje obešamo na izjave pa vsaka svoje pove - če ti paše, se vtakneš, če pa ne, pač ne. Pa samo hvalit in objemat in srčke lepit pa tudi ne moremo, bomo vse sladkorno fasale user posted image

prav imaš !!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
20.2.2008 22:12:37   
thaiss
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4361
20.2.2008 22:12:56   
Sibil_
ma kaj vem, te debate o službah itd. že itak mi je hudo ker je ne dobim potem pa še nekatere tako pišejo...mah, pustimo stat.Imamo pač različne poglede, bogpomagaj.

Sicer pa kdaj se boste južne primorke spravile v hajsosajeti in se bomo dobile v kapitaniji?user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4362
20.2.2008 22:19:30   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Ah dej no, samo preveč babji kolektiv smo. Če bi bil kak dec zraven, al pa dva, bi se takoj zglancalo, tko se pa samo po babje obešamo na izjave pa vsaka svoje pove - če ti paše, se vtakneš, če pa ne, pač ne. Pa samo hvalit in objemat in srčke lepit pa tudi ne moremo, bomo vse sladkorno fasale user posted image

prav imaš !!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image

tole se pa čisto strinjam je pa res, da je delo zelo težko dobiti če nimaš vez, jaz sem delo iskala  eno leto ko zmešana sem hodla na razgovore, pisala prošnje in po enem letu se mi je nasmehnila sreča in sem dobila službo, za katero pa sem se mogla zelo potruditi saj sem imela razno razne teste.

ZRAK, pri junijkah si na listi pogrešanih oglasi se kaj

Z Zalo sva trenutno na počitnicah pri babici in dediju in nama je zelo lepo in nimava časa niti toliko da bi kaj napisale na RR, se vam pa z veseljem pridruživa nasledni teden na sprehodu in na kavici, da končno katero spoznam.

Neposredna povezava do sporočila: 4363
20.2.2008 22:21:18   
melaverde

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za koga je to ????
in zakaj mi ne odpišeš ???? user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
20.2.2008 22:24:00   
dskubin
Ma sej je lepo povedala, če bi hotla delat oz. drugače povedano če bi rabla delat (kar pa si sama povedala, da ti ni nujno), bi pograbla karkoli - to verjetno dobiš vsak dan. Če pa ti ni tko nujno, potem pač izbiraš. Ti ne dobiš tega, kar si želiš - vsaj jaz tako razberem, ne iščeš pa česarkoli, ker ti ni nujno - pa upam, da ti nikoli ne bo, ker je to nekaj, česar ne bi želela nikomur.

Jaz si npr. nočem privoščit, da bi kar ostala doma in sem in bom delala tudi to, kar mi ni pisano na kožo in mi ni všeč (namreč taka služba me tudi sedaj čaka in ja, mi je kljub temu hudo) - vse dokler ne najdem tapravega - upam, da bo enkrat tudi zame prišel ta dan, ko se bo poklopilo oboje.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
20.2.2008 22:27:43   
thaiss

nena26  uživaj na dopustu, naslednji teden pa si vabljena na čvek!!! 

Neposredna povezava do sporočila: 4366
20.2.2008 22:27:52   
Sibil_

Ma sej je lepo povedala, če bi hotla delat oz. drugače povedano če bi rabla delat (kar pa si sama povedala, da ti ni nujno), bi pograbla karkoli - to verjetno dobiš vsak dan. Če pa ti ni tko nujno, potem pač izbiraš. Ti ne dobiš tega, kar si želiš - vsaj jaz tako razberem, ne iščeš pa česarkoli, ker ti ni nujno - pa upam, da ti nikoli ne bo.

Ja samo to zgleda da pač enim ne paše in potem sem pač jaz čudna, ker ne vzamem kar je.In res sem srečna, da mi ni treba vzeti prav vsega, bi pa sprejela marsikaj.Ker hočem delat.

In verjamem, da boš tudi ti dobila kar hočeš-slej ko prej.Kje boš pa delala zdaj ko končaš porodniško?user posted image

LP,
Sibil RR 

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
20.2.2008 22:30:49   
thaiss

za koga je to ????

za mojo hajsosajeti kompanijo in njihove user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4368
20.2.2008 22:39:00   
dskubin
Vidiš, da te vseeno razumemo, sej ti je tudi majrim rekla, da si srečnica, ker si to lahko privoščiš. In verjemi, da bi marsikdo bil vesel, če bi lahko bil na tvojemu mestu (beri: bi imel to možnost izbire), pa čeprav si ti zdej najbolj nesrečen človek na svetu. Za one, na drugi strani, bi bila to sreča. Ljudje smo si različni in prav je tako, kašen bi bil če ne svet.

Delat bom pa šla tja, kjer sem bla prej - no v resnici še ne vem, ker zgleda, da se bom neki premestila in po 3h letih koončno nekaj napredovala, samo z ogromno razliko v odgovornosti in ... V glavnem, ni glih nekaj, za kar bi takoj podpisala, ampak po treznem premisleku bom verjetno vseeno sprejela. Izkušnja več, novi ljudje, kaj pa vem, mogoče mi bo kdaj v prihodnosti prišlo prav. In čeprav bi ful rada ostala doma z otroci vsaj nekaj časa, to zame ne pride v poštev, ker nočem nekaj postavat in gnit. Doma mi je lepo, otroke obožujem, samo ratam ful tečna, če sem sama s sabo. To bi bla opcija samo, če bi imeli res visoke dohodke in bi potem zraven še kaj študirala (to je trenutno v mirovanju user posted image ), ustvarjala ali kaj podobnega.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 20.2.2008 22:41:28 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
20.2.2008 22:39:34   
melaverde

za koga je to ????

za mojo hajsosajeti kompanijo in njihove user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
20.2.2008 22:46:47   
n€na
js vas počasi zapuščam in grem v miževo...........lahko noč in se tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 4371
20.2.2008 22:52:33   
thaiss
melaverde kaj težiš naokoli s temi očalmi?? user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
20.2.2008 22:58:07   
melaverde

melaverde kaj težiš naokoli s temi očalmi?? user posted image

ker mi ti ne nudiš dovolj informacij !!! user posted image
ma kaj me ne poznaš, za avtomobilski sedež so narejene tri seminarske in še ga ni doma... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
20.2.2008 23:00:11   
thaiss
...ja ampak tvoje seminarske niso dovolj da bi BC cene sedežev znižaluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4374
20.2.2008 23:07:48   
melaverde

...ja ampak tvoje seminarske niso dovolj da bi BC cene sedežev znižaluser posted image user posted image

imaš popolnoma prav user posted image
ma smo se že odločli da kupim tistega preko neta za 175 eur in danes mi naredi sestrična, da so ji neki labavi, ki ko je govorila z njimi ni imel pojma user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?