dskubin -> RE: (Južna) Primorska (29.1.2008 22:17:29)
|
Čau pupe, ste ratale pridne zvečer [sm=bravo.gif] Ma če boste vse maškare, bom pa tudi jaz. Samo moram malo pobrskat po kleti po škatlah, da niso slučajno miši vse pojele [sm=smiley36.gif], ker letos prav nisem mela volje nič novega naredit in zašivat, ker zvečer itak ne moremo ven, za uno uro čez dan se mi pa ne ljubi špandavat tolko cajta in šoldou. ma greste kdaj sem kaj pogledat ? je katera že kaj kupila? Jaz mam doma kataloge, pa jih prelistavam. Ampak kupla pa nisem že dolgo nič za oblečt tle, ker se mi zdi, da je vedno dražje. Sej niti ni uko z glave, ampak je vseeno kar visoka cena glede na to, da je no name. Na začetku, ma to ti govorim anni fa pa sem kar dosti kupla, pa tudi brat. Samo takrat je bila ena cena za vse velikosti, zdej pa, če si pr tamajhnih in tasuhih, al pa dokler otroci nosijo najmanjšo velikost, cena še nekako zgleda, pol pa vse manj in manj. Kvaliteta je pa kr ok no, pa se mi vseeno zdi, da je bla tudi na začetku boljša - itak pa lahko pošlješ vse nazaj in si konc koncev samo ob poštnino.
|
|
|
|