asso -> RE: (Južna) Primorska (22.1.2008 13:47:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ste slišali da ki ful razsaja ta rota virus in mi nismo cepljeni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kaj se pa treba pazit, kako se nalezeš ??????????????????? Že kar nekaj časa razsaja. Je zelo trdovraten in nalezeš se ga lahko kjerkoli. Predvsem moraš razkuževati kljuke (to doma) in vse tiste predmete v kopalnici, ki pogosto prijemaš. Baje moraš posteljnino fajn prat, če je malo pobruhana ali podriskana in vse povezano s tem (igrače, predmete...). Jaz sem mislila, da sta moji fasali rota in sem takšno generalno v hiši upalila, da je joj. Vse prebrisala, vse presesala... v glavnem groza. Zna trajat tudi 10 dni vse skupaj. Najprej je en dan bruhanja, potem pa driska, driska in driska. Otrokom se vse daje za jest (ni diete) in veliko, veliko pit, še posebno majhni, ker lahko kar hitro dehidrirajo. Non stop treba ponujat, vsakih 10 minut... Sem vse maštudirala ko sem bila pred tem dejstvom. Na srečo nismo ga imeli, ali pa morda na žalost, ker nas mogoče še čaka...
|
|
|
|