le kje ste? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> le kje ste? (7.11.2004 19:31:20)

živjo.
najprej pozdravček od mene.
le kje ste punčke moje??kaj neki počnete da vas ni nič na RR!
no jaz sem bila za ta vikend doma,pa pri kolegici,pa malo na RR.
MORAM VAM POVEDATI,DA TA MESEC SPET NI NIČ,SAJ JE PRIŠLA TARDEČA.:(danes.
jaz res več to ne razumem.le kaj je narobe???:(
ne razumem kako enim uspe v prvo,saj če naj bi bilo vse ok,nima biti kje ovire.no zdaj sem pa napisala stavk.:ups:
tako,jaz grem v akcijo,na pogovor do G,bomo vidl kaj bo rekel.pa saj ne morem nič zgrešit.
upam da bote druge imele več sreče in držim pesti za vas.

pa ne preveč naporen teden in vsaki :rozica:.

Anitka -> le kje ste? (7.11.2004 20:35:51)

Hoj NAJA 78!

Ja veš tako pač je. Ene se trudimo iz meseca v mesec pa ne uspe in ne uspe, pri drugih gre pa na srečo hitreje. A nikar obupat. Bo posijalo sonce sreče tudi v naša življenja in potem se bomo tudi me veselile kot le kaj. Le pogumno naprej pa bo.
Mi je zelo žal, da te je packa obiskala, a zdaj jo le hitro brcni v ta zadnjo potem pa gremo v nov boj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Pa pismo ne pozabi napisat Miklavžu, Božičku in dedku Mrazu.

Anitka:metulj:

Vera* -> le kje ste? (7.11.2004 22:01:49)

Bom jaz Dedku mrazu napisala naj vam prinese eno malo štručko.mam veze pri njemu.:)-Držim pesti.:modri::roza:

Pia73 -> le kje ste? (7.11.2004 22:21:34)

Naja78, nikar ne hiti,... do enega leta uspe zanosit 85% parom. Saj sem ti že enkrat napisala, ne želi si vseh teh preiskav, ki sledijo, niso prijetne veš,....sploh če niso potrebne,... Pa ti si še tako mlada,.... Pa srečno!

Vera* jaz imam še bonus pri teh možeh, so me že dve leti preskočili, tako da upam, da sem sedaj jaz na vrsti,...:)-:)-:)-

LP Pia73

kimi -> le kje ste? (8.11.2004 11:24:23)

ko bo božiče, dedek mraz, miklavž napišmo vsem 3 naj tiste ki hočejo biti:nosecka: bodo:nosecka: pa bo;)

Stran: [1]