mb-siroko povijanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> mb-siroko povijanje (7.11.2004 15:47:22)

zopet jaz:ups: , no danes pa me zanima glede sirokega povijanja..ali ti v mb porodnisnici takoj naredijo slikanje kolkov ali kako je s tem v mb?:zmeden:cim vec napisite;)
:nosecka:nina_nana
in
:duda:

kimi -> mb-siroko povijanje (7.11.2004 16:34:02)

ali veš kateri spol bo, da te malo potolažim fantki dostikrat ne potebujejo širokega povijanja

Teni_ -> mb-siroko povijanje (7.11.2004 17:32:16)

Res je kot je napisala Ajda 1. Kolke pregledajo tisti dan, ko greš domov. Potem pa je odvisno kateri zdravnik dela odpust. Eni priporočajo široko povijanje(dr. Burja 100%), nekateri samo ponoči....

Lp,
Mojca:rozica:

Anonimen -> mb-siroko povijanje (7.11.2004 22:19:31)

aham, ja hvala za informacije:bravo:.ne nevem se spola:(...komaj cakam pa da ga zvem9nebesa..ceprav bomo vsega zelooooo veseli(upam da zvem ze na nuhalni:love: )

KIRA -> mb-siroko povijanje (7.11.2004 22:35:52)

Kot je napisala Ajda. Moji so pred odpustom pogleali kolke, pa je imela vse ok. niso nič posebaj rekli glede širokega povijanja, pa jo vseeno povijam. raje zdaj tri mesece malo več okrog rite, kakor pa kdaj kasneje težave...
aja, pa 10. imamo kontrolo v MB, čeprav najbrž čist brez zveze...

Blink1 -> mb-siroko povijanje (8.11.2004 12:52:37)

Ja, Uz kolkov naredijo ko greš domov. Nič pa ne rečejo, da naj široko povijaš, Tudi na izvidu ne piše. No, jaz sem Nejo previjala široko 2,5 meseca, potem pa ponoči...in groza...en kolk na UZ ni bil v redu, tako da sem dobila "bonus" enega meseca širokega povijanja.

Grrrrr...

Stran: [1]