Naty*Taja -> RE: Verne celjanke... (20.7.2007 10:45:12)
|
Evo, sploh nisem vedla, da sem z eno besedo spodbudila tako debato. Jaz sem hotla tole malo na hec obrnt, ker je bil duc tak nastrojen proti meni?! No ja, mogoče je res malo grda tale beseda, sam res ni blo mišljeno kej grdega. Upam, da mi oprostite moje grde besede. COlt tvoj post me je vsaj malo potolažil, ker bi drugače res začela razmišljat o tem, da sem ne vem kaka grdoba, ko tak govorim. Vere se pa jaz čisto nič ne sramujem, ker menim, da vsak nekaj mora imet, na kar se opre, ko se mu podre ves ostali materialni svet. Tisti, ki tega nima, po moje v hudih trenutkih ne najde smisla življenja in potem se dogajajo samomori tragedije.... To je čist moje mišljenje in prosim ne me spet čist pofurat s komentarji. Kar se pa tiče izobrazbe, vere, znanja, olike....v večini nimajo veliko veze. Tisti, ki je olikan je olikan tudi če je doktor ali berač, tisti, ki ima kulturo, je z nazivom ne zgubi, kdor pa se ne zna obnašati in ne spoštuje drugih niti malo, in isto velja če nima smisla za humor (pa čeprav črni), vsega tega tudi z izobrazbo in razgledanostjo ne bo dobil! Še enkrat se globoko opravičujem vsem, ki jih je moj črni humor prizadel (vržti ven) in vas lepo po slovensko, brez grdih besed pozdravljam. P.S. Punčica in Zivepo hvala za koristne informacije v vsej tejle zmešnjavi, ki sploh ne paše sem.
|
|
|
|