KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (7.11.2004 15:08:32)

Naš Mark je sedaj pri 6 mesecih postal nenasiten. Ko mu dajem juho, kašice,skutke ali kaj drugega, se mi zdi, da nima nikoli dovolj. Poje celo porcijo, recimo celi veliki Fruchtzwerge ali pa veliko Hipp kašo, ali pol krožnika juhe, pa še nima dovolj:zmeden2: Še vedno išče in pogleduje naokoli dokler ne zagleda flaše, se začne na veliko kregati dokler je ne dobi:)- in nato je ves vesel.

Kakšne količine hrane pa pojedo vaši malčki? Moji taveliki se mi zdi so bili precej zmernejši!
Ta bo še mene pojedel!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

ZARA -> KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (7.11.2004 15:21:10)

joj MISKA...ce bi blo pri nas tko...Zara Hippa sploh ne mara,pa frutki ji ne grejo,tko da vse sama miksam pa delam...najrajs ima sadne kasice,pa telecjo juho z meskom in korenjem,pa pire ce je ksna omaka zravn...o kolicinah nimam pojma ker nikol ne vagam,kar pac poje...jst je ne silim ker pol samo vpije,pa krega se name...zdej ji tud ze fruchtzwerge dajem,al je se prezgodej??
paapaa:rozica:

BARBARA R. -> KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (7.11.2004 15:29:02)

Sem vedela da se boš zopet pritožila nad detko fletko Zaro.Skrbi za linijo. :)-
Kristina pri 5.-h mesecih poje malo več kot polovico kozarčka Hippa in se še zraven malo podoji.Zvečer poje 130 ml mlečne žitne kaše in zopet pri meni naredi še par požirkov.Tako,da ti tudi jaz nebi vedela povedati koliko poje,vsekakor pa ne toliko,kot tvoj sonček.Je pa velika 67 cm in tehta 6740 g.

Uspešno hranjenje!

:muca:

india -> KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (7.11.2004 15:35:44)

Velika bučka, ta Kristina! :roza: kam pa se ji mudi? Naš Mark ima sicer 73 cm, pa 7.300 kg, a je le dede:modri:, a ne? Ne, zdi se mi, da bi on rad dohitel vse ostale in da se bi pač basal kot to vidi ostale. Sicer je že vse,kar mu damo, pa nobenih problemov za sedaj ni imel z ničemer, le maline mu niso bile dobre, ker jih nisem dovolila sladkat.
kar se tiče Fruchtzwergov, jih Mark papca že več kot mesec dni, pa jih dobro prenaša, le premajhni so!
:angel::zmeden2:

kimi -> KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (7.11.2004 15:37:44)

moj poje celo hippovo flaško ma 1 uro mir potem pa spet na lov za skritim zakladom:)-flaško seveda ali pa karkoli drugega

india -> KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (7.11.2004 15:39:16)

HIHI, pravi lakotniki so,ni kaj!:((:bravo::((:bravo:

kimi -> KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (7.11.2004 15:42:16)

nikoli nasitni:)-

Anonimen -> KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (7.11.2004 18:32:07)

OOOO Miska kako si lahko srečna da imaš takega jedca.pri nas so pa večne borbe pri hranjenju.Kar naj je bo velik in močen fant papa:morje:

Blanka77 -> KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (7.11.2004 20:31:58)

Moja pikica (jutri bo 5 mesecev) pa noče ničesar razen Aptamila. Prefilmam jo samo z rižolinom. Noče nobene sadne kašice, samo sokec včaih. Sploh ne vem, kaj naj.

BARBARA R. -> KAKŠNE KOLIČINE HRANE? (7.11.2004 21:40:35)

Blanka77,skuhaj skupaj 2 jabolka in 6 suhih marelic,toliko da zavre,naj se duši še 5 min.Precedi in zmiksaj.Morda bo šlo.Kristina je kot za stavo.

:muca:

Stran: [1]