Anonimen -> RE: morje (13.7.2007 11:12:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen men se pa taki smiljo ker se ne upajo razkrit. Ne vem mogoče tao ker ta forum bere moja babica, moja tašča, moja mama, dedki, strici, moj šef, direktorica, ter vsi moji sorodniki!!! Sedaj pa tako pejdi ti k svoji babici, šefu, direktorju pa jim zaupaj take stvari mislim hallo!!! Kot anonimen pa lahko brez strahu vprašam tudi stvari o katerih drugače ne bi s nikomer govoril mislim da je v takih primerih anonimnost čisto dobrodošla saj so stvari o katerih bi rad govoril s drugimi se spucal ampak ne bi rad da to vejo vsi tvoji bližni in vsi ki te poznajo...Upam, da sem bil dosti jasen glede anonimnosti s tem sem mislil anonimnost nasplošne ne za to temo... IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 men se pa taki smiljo ker se ne upajo razkrit. ne vem kaj je to grdga če si želi česa, ne vem zakaj se skriva, a se sramuje ker je normalen pa ma določene potrebe. sam vprašanje če se spet kdo ne zajebava, čist možn da je kšna ženska. Čak čak čak...kako pa bojo tile vedli, kdo hudirja si ti če maš nick name???? Pa tudi če bi bil pod svojim resničnim imenom..recimo da si Joško...je ja tolk Joškov, da mislim, da noben neb pomislu, da si to ravno ti (Joško iz sosednje vasi)...Pomoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|