Praznovanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Alexandra -> Praznovanje (7.11.2004 10:24:32)

Evo, danes bosta upihnili prvo svečko Trina in Sara. Vse najboljše. :bravo: :bravo: :bravo:

:torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta:

Mi bomo praznovali šele oz. že januarja, pa me zanimajo ideje za prostor, oz. kje bi naredili zabavo za prvi rojstni dan, saj živimo v bloku.

:torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta: :darilo: :torta:

L.P., :sloncek:

ninca -> Praznovanje (7.11.2004 10:29:10)

kaj pa ninca??? :)-:)-:)-
jah...ninca bo pa 15. svečko :bravo::bravo::bravo: tudi danes :bravo::bravo::bravo::bravo:
pa vse naj naj še enkrat trinci in pa še sari
:darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta:

mehurčica -> Praznovanje (7.11.2004 10:42:30)

Še enkrat vsem VSE NAAAAAAAAAAJJJJJ...!!!!!!!!!:sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek:

SANDY -> Praznovanje (7.11.2004 10:55:39)

sandra tud mi smo v bloku. Pa sem tko nardila, za familijo ob 11. pojužnamo in to, od treh naprej pa otroci pridejo. Tko da nismo vsi na kupu. Ampak k je tko lep vreme bomo vrjetn še mal vn skočil :)!!

Bela -> Praznovanje (7.11.2004 11:35:41)

V se najboljše Trini:bravo::darilo::torta: in Sari:bravo::torta::darilo:!!!

Taša -> Praznovanje (7.11.2004 12:04:59)

Ja, ja dekleta vse naj, naj.
Pa tudi jaz praznujem danes ampak malce več let. Rečmo da skoraj enkrat več kot Ninca.:ups::ups:

TARA in MAJ -> Praznovanje (7.11.2004 12:21:19)

:torta::darilo:ZA TRINO IN:darilo::torta: SARO :bravo::bravo::bravo::bravo:LEPO PRAZNIVANJE:rozica:

ninca -> Praznovanje (7.11.2004 12:39:02)

no še taši :bravo::bravo: in :sloncek:V:sloncek:S:sloncek:E:sloncek:
:sloncek:N:sloncek:A:sloncek:J:sloncek:B:sloncek:O:sloncek:L:sloncek:J:sloncek:Š:sloncek:E:sloncek:

:)-tale debata je bla čist nečemu drugemu namenjena ampak ... Alexandra na zameri:)-

kimi -> Praznovanje (7.11.2004 14:16:09)

Še enkrat vsem skupaj vse najboljše:)-

Pia73 -> Praznovanje (7.11.2004 14:48:55)

:rozica:Trina in Sara!:rozica:

Vse najboljše!!!

:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:

Sarina -> Praznovanje (7.11.2004 22:40:18)

Najlepša hvala vsem za čestitke - vsaki en šopek :rozica:!
Alexsandra, kake dobre ideje za prostor pa sicer nimam.
Mi živimo sicer v hiši, ampak so vsi prostori tako mali, da smo naredili v garaži :) - mogoče bi pa lahko pri katerih starših, če imajo prostor :zmeden: ali pa če ima kdo v bližini kak prostor, ki ga oddaja :zmeden: (da lahko imaš svojo hrano), drugače pač moraš naredit za več skupin praznovanje - tako kot jaz, ki imam roj.dan februarja in je za garažo premrzlo :(.Joj, so srečni tisti, ki imajo poleti. Nimam drugih idej - lep pozdrav :):rozica:

Alexandra -> Praznovanje (8.11.2004 8:26:31)

Mi živimo v bloku, moji starši v bloku, od partnerja starši v bloku in povrhu še v MB. Se bomo morali nekako znajti s tem kar imamo. Se bomo malo stiskali, bo še lepše. :)- :)- Nisem se še pozanima, kolko stanejo prostori za najem, verjetno pa ni poceni. Upam, da nam do januarja pade kaka dobra ideja v glavo. :)- :)-

Stran: [1]