živa -> RE: kdaj GH? (12.7.2007 12:50:02)
|
Jaz sem se priporočil pediatrov in patronažnih sester držala kot pijanec plota [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in sem GH začela uvajati pri dopolnjenih 6 mesecih. Takrat mi je mali še visel čez trip-trap, ker sploh še ni samostojno sedel, je pa z užitkom jedel hrano po žlički. Do 8. meseca sem potem počasi uvajala nove okuse, nisem pa se posebno trudila/vznemirjala z uvajanjem celotnega obroka, malega sem vedno še potem dojila, včasih sem ga samo dojila in mu sploh nisem dala GH (npr. če je bil že čas za spanje, sva bila na sprehodu, za tolažbo ipd.). Potem smo pa šli na morje in sem ugotovila, da je moj otrok lačen, če ga pretežno dojim, tako da sem mu bolj dosledno začela dajati obroke GH. Ko sem šla v službo, ga čez dan nisem več dojila, niti za crkljanje ne. Je pa res zelo lepo jedel hrano po žlički, rad je imel vse, pri enem letu je torto že sam jedel z žličko (ok, je še pacal okrog, ampak znal je tudi nesti hrano v usta). Danes se mi zdi, da sem za uvajanje izbrala pravi čas. Pa tudi spanje ponoči se zaradi uvajanja GH pri nas ni nič spremenilo. Lp, živa
|
|
|
|