baguSka -> RE: Ne vem kaj naj... (12.7.2007 18:58:35)
|
Anonimna prvo razmisli kaj ti je najbl pomembno... jaz sem sicer dobila obcutek, da je to otrok in v tem primeru naj ti bo to pac na prvem mestu... to, da imas obcutek slabe vesti je cisto normalno, vsaj zame, ker jaz sploh se nisem noseca in ze o tem razmisljam, kaj bo, ko bom zanosila... celo o tem sem premisljevala, da sploh se nebi zanosila, samo zato, ker vem da me v sluzbi rabijo... ampak potem bi pa res lahko samo se za sluzbo zivela in se otrockom odpovedala za cel lajf... no, tega pa nocem!! torej mi drucga ne preostane da delam na otrocku in ko bo prislo do tega, bo pac prislo... na sihtu se bojo pa ze sprijaznil... se bojo mogl!! ce se pa ne bojo, bom pa ze kej drucga potuhtala... sem pa tud to tuhtala, da bi jaz osebno nasla neko osebo, ki me bo za cas moje odsotnosti nadomescala in za katero bi bla ziher, da bi mi potem vrnila moje delovno mesto... :) tak je pac moj plan... Zelim ti vso sreco in cestitke za nosecnost![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|