premalo plodovnice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

1111m -> premalo plodovnice (12.7.2007 9:02:51)

Pozdravljeni!

Danes sem bila na pregledu v 37. tednu nosečnosti. Do sedaj je bilo vedno vse v redu. Danes pa je ginekologinja na UZ preverila rast, pa je rekla da je otrok od zadnjega pregleda premalo zrastel. Nato je še preverila srčni utrip. Rekla je da nekaj ni v redu, naj grem še na CTG, potem pa bo videla ali me bo napotila v bolnico. CTG je bil v redu, v ponedeljek imam kontrolo. Nekaj je še rekla, da je premalo plodovnice. Ker sem bila zmedena, nisem vedela kaj naj še vprašam. Ali mi lahko kaj svetujete??

LP

Aja32 -> RE: premalo plodovnice (12.7.2007 9:08:12)

Čudno - če je premalo plodovnice, ponavadi gredo kar v sprožitev poroda. Vsaj pri meni je bilo tako.
Je pa res, da je verjetno odvisno koliko jo je. LP A

sneška_ -> RE: premalo plodovnice (12.7.2007 9:09:42)

V prvi nosečnosti ja sem imela premalo plodovnice in mi je G svetovala čim več počitka.Tako da do ponedeljka lepo v posteljo in nič vstajanja in dela.Pol pa boš videla kaj ti bo rekla.   

Mene pa ni poslala direktno v porodno sobo in sem lepo ležala cela dva tedna v postelji. Pot je bil postelja- kopalnica in nič več.

srki -> RE: premalo plodovnice (12.7.2007 9:39:26)

Meni je tudi proti koncu nosečnosti G rekel, da imam že bolj malo plodovnice, samo očitno ni bilo nič kaj kritičnega, ker tega sploh ni vpisal v materinsko knjižico.

Držim pesti, da bo vse OK z vama [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Stran: [1]