Nika v službi -> RE: strunjan (12.7.2007 8:03:40)
|
Mi vedno - pred našim glavnim dopustom - zahajamo v Strunjan, nam je pač všeč tam. Nazadnje smo bili tam v soboto in je bilo nabito polno. Mi smo bili tam že ob 9:30, na plačljivem parkirišču je bilo še obilo prostora, na tistem gratis pa ne več. Glavno plačljivo parkirišče se je tekom dneva tako zapolnilo, da so tudi tega zaprli in niso več sprejemali vozil, sem videla (ko smo šli na kosilo v restavracijo Primorka), da so imeli ljudje kar težave s parkiranjem.... Parkirišče je za plačat, prav tako vstopnina na plažo za odrasle in otroke od 6. let naprej. Cena 2€/osebi. S seboj lahko prineseš, kar ti srce poželi - hladilne skrinje, marele, ležalke, stole, mize.... Kopališče je lepo urejeno, senčke je obilo, igrala in kabine za preoblačenje so obnovljeni, obstaja plažni bar, restavracija Lambada ter restavracija višjega ranga Primorka. Bazena na tej plaži (ki spada pod verigo Krka - h. Svoboda) ni, tako da ne vem, kateri bazen si ti imela v mislih, kaj@?! Bazen (notranji in zunanji) sicer obstaja v sklopu h. Svoboda, vendar je plačljiv oz. če si gost katerega od hotelov je brezplačen. Za dnevne goste pa je pomembno, da sedaj v sezoni pridejo dovolj zgodaj, sicer zna biti težava s parkiranjem in prostorom v senci. Mi gremo iz Ljubljane vedno okoli 8:00 zjutraj.....
|
|
|
|