ninca -> Ninca, vse naj (7.11.2004 14:43:36)
|
wiiiiiiiiiii kolk dobrih želja zame :sloncek::love::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:...da bi se jih vsaj nekaj uresničlo 9nebesa HVALA vam za vse :torta:, :darilo: (upam, da jih bo res velik:)-) in :rozica: (sem že včeri eno dobila (tapravo-božični kaktus):)-) evo čez pol ure pa pride mlajši del mojih sorodnikov na "party", starejši so bli včeraj, v petek pa mam še s sošolkami in prjatelcami 9nebesa .. to bo daril :)- ko bi ve vedle kaj vse sem včerj dobla 9nebesa...dons sm si pa še sama čestitala pa sem si ene fajne čevlje kupla :sloncek:... ...lepo se imejte (tiste k hodmo v šolo=zadnji dan počitnic :(:((:(, tiste, ki pa pridno v službo že hodte pa zadnji dan vikenda (sočustvujem z vami, upam da tud ve z mano :((:)-:)-:)-;))...mal heca...) ...mamice uživajte s svojimi :modri::duda::roza: in jih :love: namest mene (;)), :nosecka: uživaje in pobožajte "bušije",...v glavenm mejte se... ...grem prpravt narezek :)-:)-:)-...(a se vam kej sline cedijo???) ...papa, nina :miska:
|
|
|
|