zoja -> Porodnišnica Trbovlje (11.11.2004 11:04:29)
|
no,da se še jaz razpišem! rodila sem 01.10.2004.ker sem imela hepatopatijo,so mi porod sprožili 3 tedne prehitro, se pravi v 37 tednu. rodila sem v novi porodni sobi, ki je res super, saj sem bila v njej že prejšnji dan(s popadki, ki so se kasneje ustavili) in mi je tv in radio res prišel prav, ker bi drugače umrla od dolgočasja stari dve porodni sta tako, za silo-po izgledu! kot je že prej napisala mala zala, se je boljše iti tuširat na gin. oddelek,ker je kopalnica na por. res stara in...ne bom govorila.:(( ker sem imela programiran porod, sem se z dr.pražnikarjevo dogovorila za EA(zelo prijazna dr.)in morem rečt, da grem z njo rodit še 10x, če je treba.moji popadki so se začelo ob 7.30, EA mi je nastavila ob 8.30.,rodila pa sem ob 11.15.,zdravega jakca.in vse to-BREZ BOLEČIN:bravo:,ki sem jih trpela pri prvem porodu.pa še to, EAje ZASTONJ.prinesti moraš samo napotnico od svojega gin. pohvaliti moram vse sestre in babce, še posebaj jasmino in brigito. kar se pa tiče zdravnikov, pa takole.za dr. lomškovo- zelo prijazna, natančna in najbolj mi je bila všeč od vseh, saj si je vzela čas zame ,mi odgovorila na vsa vprašanja, kar sem jih imela v zvezi z mojim :duda:in mano.(z njo sva se tudi dogovarjali za sprožitev poroda).res je ok,mogoče samo deluje tako, kot ste jo opisale. druga stvar pa je sam predstojnok.dr. čuk:(:grrr:.zame zelo aroganten in nesramen človek,ki misli, da je cela porodnišnica njegova.zdi se mi, da ne pusti dihat mlajšim kolegom,da bi pokazali 100% znanje in sposobnost,...mislim, da je primeren za v pokoj. to je samo moje mnenje. no to je to.če te še kaj zanima,pa kar vprašaj. hvala še enkrat dr.lomškovi in babici jasmini, ter seveda vsam ostalimm sestram na oddelku.:rozica:
|
|
|
|