PRVIČ NA NOGE (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 21:17:39)

Tako...je naš Mark, danes, ko je najprej z nogo stopil v torto za 1/2 svečke, nato še prvič samostojno stopil na svoje noge!:bravo::bravo:
Dvignil se je s pomočjo oprijemanja po ograji posteljice, zavriskal in takrat smo se vsi zazrli vanj, ter glej ga, junaka, ON STOJI OB OGRAJI!:angel::sloncek::sloncek::sloncek:
Zdaj pa ne vem, ali naj bomo bolj veseli dveh zobkov, stanja ob ograji , vstajanja ali 1/2 svečke?:angel::zmeden:

Vera* -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 21:20:17)

:bravo::bravo::bravo:Jaz mislim da se morte veselit čisto vsega.kar hitro še po eno torto.:)-

Anaelisa -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 21:21:59)

Ja noro, čestitke! Pa je zihr star šele 6 m? Moja bo 6 čez 3 tedne, pa še niti samostojno ne sedi!!! Pa sej se ne sekiram, je zdrava, zadovoljna, pridna..., ampak da Mark že stoji...
Malo sem paf! Pa bo že.
Ja res, čestitam!:sloncek:

Jančika_ -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 21:26:16)

Anaelisa, poglej v nabiralnik, sem ti poslala pošto!

Mark:bravo::bravo::bravo:!

ZARA -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 21:28:36)

oooooooooo MISKA01,super... noro hitr,ampak super...Zara bo se mal cicala,ker se sedi ko en pjancek,hihi...

Cestitke ... :sloncek:

Anaelisa -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 21:53:15)

Jančika, ni tvoje pošte! (mogoče iz Celja dolgo hodi...;)

india -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 22:09:30)

Ja, saj vsi pravijo, da je mali ful hiter, sicer za primerjavo,...z onimi 5 pred njim, ne vem no, se ne spomnim kaj dosti več nazaj, je pa Gaja, ki jih ima zdaj 8 ( let), pri 10 mesecih že hodila,...:hudicek:
Morda bo Mark takrat že plesal!
Samostojno pa sedi cca. 2 meseca, sicer pa je med večjimi in pogumnejšimi,... da se ne pogovarjamo, kako rad cuka sestre za lase!
Hvala za čestitke!:rozica::rozica::rozica:
Zara,....ti se kar pusti razvajat in cartat, bo Mark zrastu in te po rokah nosil!:)-:)-

tina.nika -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 22:11:38)

:bravo::bravo::bravo::bravo: Mark

india -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 22:12:44)

samostono sedi cca. 2 tedna....PARDON!

Anaelisa, saj bo hitro tudi tvoja miška lepo čičala, punce:roza:so malo bolj "mehke". Bo pa prej klepetala!:rozica:
Kako pa kaj brbljajo? Mark se je zdaj začel na veliko menit! Še celo ponoči:(:hudicek:, pa tudi,ko ga dojim, zelo rad klepeta!:(

Anaelisa -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 22:18:05)

Joj, tukaj pa jaz lahko pohvalim mojo klepetuljo, že od 3 in pol se vse zmeni (sama s sabo predvsem!). Je to tipočno žensko :)- ?
Kako pa je s tole ženitno posredovalnico, Zara, Mark?

ZARA -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 22:21:10)

ja jst ne vem vec... Zara je ze na enih dveh koncih obljubljena :ups:,tko da...pojma nimam...

mammika -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 22:23:01)

Bravo za vse:duda::duda:

india -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 22:28:12)

NE,HIHI:)-,SAJ JIH NE ŽENIM, LE,NA ISTI DAN STA ROJENA, PA MARK JE DEČKO,NAJ JO MALO RAVAJA,A NE? SAMO NE VEM, AKTERI JE ROJEN PREJ? MARK JE OB 7.50 ZJUTRAJ, ZA ZAJTRK!
ZATO PA TAKO PRIDNO PAPCA CEL DAN!:kava::muca::kava::muca:

Anaelisa -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 22:33:41)

Zara je pravi cukrček, se strinjam, vendar, če je rojena na isti dan kot Mark, potem ne pašeta skupaj, pravijo vendar, da mora biti ženska malo mlajša, moja dečva bo bolj primerna (24. 5.)!:love:

A se nimamo fajn, ko se zgovarjamo take traparije! Moram priznat, da prav uživam, pa tko sem že zaspana, pa ne morem izključit compa! Somebody get me out of here!!!!!:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

india -> PRVIČ NA NOGE (6.11.2004 23:53:27)

Ni problema, se lahko zmenimo, bova pa medve s snaho skupaj torto jedli, jaz sem anmreč 23.5 rojena, moja Pia, ta 2. najmlajša pa 19.5. Bomo cel maj praznovali!

:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo:
Res nam je lepo,ko si takole proste minute krajšamo. Moji vsi lepo smrčijo,jaz pa tukaj skačem malo sem in malo tja.
:sloncek::miska:

Anaelisa -> PRVIČ NA NOGE (7.11.2004 0:00:34)

Ja, maj je res lep mesec.
Zdaj grem pa spat, tamala je ravno pocuzala svoj prvi nočni obrok. Lepo spite vsi!:zaspan:

kimi -> PRVIČ NA NOGE (7.11.2004 14:05:13)

se strinjam z vero in čestitke za vse skupaj:)-

Stran: [1]