* -> Dovolj mi je sanjskega moškega!!! (7.11.2004 9:27:49)
|
Prejle me je vrglo, preden sem uspela kopirati tole: Vse ste se osredotočile na Sanjskega moškega..na vizualnost, pa nisem tako mislila. Meni je vizualno všeč, sam me moti to, da je na prvem zmenku že ugotovil, da je Nataša to kar išče. A res? Potem pa seveda je potrebno izpeljati oddajo do konca in se še posladkati z ostalimi sadeži…ne vem no. Glede same oddaje, ne bi smela razkriti, da se je on že odločil..naj nas pustijo v napetosti, saj to je tudi namen gledanosti. Oddajo sem rada gledala, ker za film ravno nisem sposobna tisto urco pred spanjem, sem preutrujena. Sam sem se pa v petek precej vznemirila. Kot sem že napisala, jaz sem slišala samo nakladanje..kot da bi najin tati to govoril. ISTO!!! Zato mi je tudi slabo postalo.:( Pa bo prišel čas, ko se nekako ne bosta strinjala drug z drugim(sanjski moški in izbranka) in kaj bo on vrgel ven iz svojih ust..škoda, da nisem tiste ali druge izbral. Le kako se bo reva počutila. Pa še to..le kaj je potrebno 22-letnicam iskati moškega..haloooo???:zmeden::zmeden::zmeden: Za moje pojme je to moški z prevelikim apetitom. In kaj se bo zgodilo, če to ni to? Se bo kot Lassie vrnil k poraženkam? Najprej prvo spremljevalko porihtal, nato drugo, tretjo…bodo dopustile, sam zato ker že z naslovom *Sanjski moški* predstavlja vse in še več? Ne razumem..pri mojih letih ne razumem, oz. se mi že svita…14dni si z nekom in se zaljubiš, nato si ustvariš družino..po par letih ugotoviš, da to ni ljubezen…potem pa se čudimo, ko katera reče, jaz imam pa tri otroke, vsak otrok ima drugega očeta..ja seveda, če pa je poskušala in poskušala in na koncu ugotovila, da ni niti eden od njih partner za vso življenje. Enostavno se zameša simpatija, ljubezen, romantika, zaljubljenost, prijateljstvo..le kako ločiti vse to, da končno uspeš videti, da je to to? Na kratko: strah me je, da je to to…kar se tiče ljubezni. Se je res tako lahko hitro in globoko zaljubiti? Madoniš, pol sem jaz pečenka..to pa pri meni ne gre tako, vsaj do sedaj ni šlo…sem tekačica na dolge proge.:(( Kot sem že napisala…edini sanjski moški zame je ta, ki sedaj spančka v posteljici po obilnem zajtrku. Enostavno sem obupala..sploh pa sedaj po teh oddajah. Tako lahko najti *ljubezen* in kako hitro jo lahko izgubiš…takšna vznemirjenja so zame več kot preveč…tako da ostajam hladna za takšne stvari! Tako, pa sem kašljala sedaj…za to leto sem končala..hehehhe. Še malo pa bom imela R:D: in prazniki se bližajo..JUPI!!!! Ohranite toplo svojo ljubezen, ker ko je enkrat imaš, jo je potrebno samo segrevati in ne do vrenja..to pa ne. Težko jo je samo najti… Čao!;)
|
|
|
|