Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Katera znamka vozička je naj? 12.7.2007 12:54:48
skuštrana
Nikki, Mutsy se ne dobi pri nas. Jaz imam naročen Urban Rider. Meni se to sploh ne zdijo neki fancy vozički, cena je čisto sprejemljiva . Mogoče pride celo manj kot Quinniji .
RE: Katera znamka vozička je naj? 12.7.2007 13:05:32
Nikki78
Saj se meni tudi ne zdi fancy, je pa nenavaden in ravno to je tisto, kar me vleče k temu vozičku. A mi lahko, prosim, poveš, v kateri trgovini si ga naročila. So na voljo vse barve, ki so predstavljene na njihovi spletni strani? Si naročila tudi košaro?
RE: Katera znamka vozička je naj? 13.7.2007 12:49:58
mišk
Midva sva pred kratkim kupila TFK Joggster Twist voziček, to pa zato, ker se nama je zdel najbolj kul. Drugač mi vizualno zažgejo tudi Stokke, Bugaboo cameleon in mogoče tudi tale Musty, ampak jst rabm terenca! Najprej sem hotla Qunnyja, ampak jih je res že preveč! Qunny-ji se mi zdijo kot Renault clio, ko prideš v Novo Mesto. Čeprav so mi drugač lepi!! Peg Perego mi niso všeč, čeprav se mi zdijo tud kar razširjeni. Sicer pa vsak model vozičkov ima svoj krog "oboževalcev", a ne?
RE: Katera znamka vozička je naj? 13.7.2007 12:53:41
Anonimen
Najprej sem hotla Qunnyja, ampak jih je res že preveč! Qunny-ji se mi zdijo kot Renault clio, ko prideš v Novo Mesto. Čeprav so mi drugač lepi!! Peg Perego mi niso všeč, čeprav se mi zdijo tud kar razširjeni. Sicer pa vsak model vozičkov ima svoj krog "oboževalcev", a ne?
O Marija, pa kaj res tako gledate na te vozove??? Pa to je pa res malo hecno in neumno vse skupaj. Kot avto, teh je preveč, ti so zanič, rabim terenca, .... Voziček je voziček, no, vsaj včasih je bil.
RE: Katera znamka vozička je naj? 13.7.2007 13:00:55
mišk
O Marija, pa kaj res tako gledate na te vozove??? Pa to je pa res malo hecno in neumno vse skupaj. Kot avto, teh je preveč, ti so zanič, rabim terenca, .... Voziček je voziček, no, vsaj včasih je bil.
Maš prav. Sam če že daš tolk keša za en vozičk boš menda ja pogledu, da ima dobre vozne lastnosti, da je udoben, da ti je všeč,... Sej ni s tem nč narobe, a ne?!?!
RE: Katera znamka vozička je naj? 13.7.2007 13:16:02
Anonimen
Prav luštno kako se je razvila debata . No, pa glede na to, da sem jaz odprla debato, pa da še jaz razkrijem za katerega sva se midva odločila. Za PP GT3.
RE: Katera znamka vozička je naj? 13.7.2007 13:41:28
mišk
kot da kupuješ avto za pet let Pa to ni res.
ja, seveda je treba pogledat, da je vse v redu in tako kot mora biti. Se strinjam.
RE: Katera znamka vozička je naj? 13.7.2007 14:00:36
mišk
Ne! Hvala bogu za rabljene vozičke! Tud jst sem ga ta prvo mislila kupit. Ampak ker ne nameravam ostat samo pri enem otroku sem se pač odločila za novega! Kosmate podpajske sem pa napisala zato, ker se te prav spomnem Al bina ku si enkrat na forumu nekaj zagovarjala kosmate ude in se norčevala iz pobritih, pa sem pač mal za foro dala v kontekst. Snobizem?!? Ne poznaš me!!
Drugače je pa super da je toliko vozičkov na trgu,da lahko izbiraš Vsak ima drugačen okus,mislim pa da sta pri nas najbolj cenovno v vrhu sttoke in bugaboo in če bi imela denar oziroma bi bila pripravljena dat toliko za voziček bi si jih sigurno kupila ker sta mi oba noro lepa.
RE: Katera znamka vozička je naj? 13.7.2007 14:19:46
mateyka
jaz rabim terenca al pa malo bolj konkreten vozicek z vecjimi kolesi, ker se bomo sprehajal tudi po neasfaltiranih potkah in ce zaidemo, moramo met dobra kolesa, da udarimo cez kake bliznjice
RE: Katera znamka vozička je naj? 14.7.2007 10:27:11
Anonimen
mislm ej kako loh sploh kej druzga omenjate k hartana
aja, srček na začetku s tistimi avti si pa mim usekala, bmw, ferrari, zastava,...tle resnično ni primerjave po cenovnih razredih, po kvaliteti in uporabnosti bi dal pa zastavo na prvo mesto no spet moje skromno mnenje.