pika74 -> biba 1 (7.11.2004 11:33:57)
|
O Biba1 Sm prou vesela, da sva se najdle :bravo::bravo:. Zadnč je mela Anitka en teden pred mano HSG, zdej maš ti en mesec pred mano laparoskopijo. Se mi zdi, kot da bi mi en tam zgori anglčka poslou :angel::angel:. Sej bi blo bolš, da bi skupi čakal na kej lepšga - npr :duda::duda:. Ampak tkole na operacije tud ni luštn čakat. Zdej sva pa dve, pa se bova mal skupej bodrile :miska::miska: pa nama bo mičkn lažji -ane;). Kar se pa poskušanja po naravni poti tiče, tud midva ne računava več na čudež. :sloncek::sloncek::sloncek: bova samo še zaradi :love::love::love:. :duda: pa pride po laparoskopiji - če bodo uspel kej popravit. Če ne pa IVF. Se mi zdi, da je brez veze, da se tresem in upam vsak mesc, al bo al ne bo. Mi je lažje tko. Ko gledam sliko od HSG - mi je čist jasn, da se semenčece in jajčece ne morta srečat. Vrata so zaklenjena in če semenčece še tok trka po vratih, ne bo nč. Praktično ni možnosti. In zdaj imam tud odgovor na vsa leta od 2000 dalje naprej, ko sva poskušala in upala, da mogoče pa le uspe. Zdej vsej vemo:). Biba1 bomo držal pesti zate. Pa oglasi se še kaj. Se bojim, da te ne izgubim, ker nisi prijavljena. Pa fajn bot. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|