|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj prenehati s sexom?
11.7.2007 8:02:46   
Anonimen
Zanima me, če je kera kje kaj takega zasledila, kdaj prenehati s sexom pred pdp? A je to mesec prej al 14 dni al mesec in pol....? Sama nimam pojma kak je s tem. Da ne bova z mojim kje še predčasnega poroda sprožlauser posted image .

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj prenehati s sexom?
11.7.2007 8:09:25   
muki1
Če ti paše ni treba prenehat. Na koncu si boš še želela sprožit porod, pa ga ne boš user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 8:13:21   
nuala
Takoj, ko izveš oz. tudi če samo sumiš, da si noseča.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 8:13:40   
srki
Ne rabiš nehatuser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2007 8:20:49   
Anonimen
naula-zakaj pa bi nehali sexat, če zvemo, da smo user posted image ? Kdo ti je pa še to rekel? Meni je kolegica rekla, da so v ŠS pač rekli, da kao 6 tednov prej je pametno kao prenehat - sicer jaz ne vem zakaj ampak verjetno zato, da se porod ne sproži prej..v glavnem ne vem. Tista, ko res kaj ve mi naj napiše..ne pa, da ne smem več sexat, če sem user posted image .

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2007 8:23:16   
NRMM
Če ti paše in,če ti ginekolog ni predlagal drugače ni potrebno nič prenehati,ker potem bo po porodu 6 tednov doooooolgih user posted image user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2007 8:29:12   
blue sky
Če imaš normalno nosečnost in se fajn počutiš, ti sploh ni treba skrbeti. Ti kar uživaj user posted image !

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2007 9:53:59   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Takoj, ko izveš oz. tudi če samo sumiš, da si noseča.

Zakajuser posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2007 11:13:07   
2 Sraki
Sam ne nehat. Če ne drugega ti bo kondicija še kako prav prišlauser posted image .

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2007 11:15:38   
bodoča

Če vama paše in če nimaš prepovedi od G zaradi kakšnih zdravstvenih težav bi jaz rekla da gremo kar do konca user posted image , itak je pol po porodu suša.

Madona, meni se je zdaj šele začelo spet bolj pogosto seksat (prejšnje mesece nisem bila grozno zainteresirana), zdaj bi mogla pa spet nehat. Ni šans. user posted image

Je pa res, da so pri nas v materinski šoli tudi nekaj govorili o tem, da naj bi 6 tednov pred porodom nehal seksat.

mojeustvarjanje

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2007 11:21:43   
petraz
Ni ti potrebno prenehati, če se dobro počutiš.... To je pač odvisno od posameznice... Tako, da uživaj, dokler lahko... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2007 11:27:39   
tecka_nosecka
Tako kot pravijo ostale nosečke - nehaj samo, če ti G reče, da ni dobro. Drugače pa ne skrbi.  In AKCIJA :D

Tečka

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.7.2007 12:30:29   
Caarmen
Ti kar user posted image  kolikor časa boš lahko! Jaz bi tudi, pa me boli ... bo pač suša. Predlagam pa ti da če že ti ne boš "mogla", da vsaj partnerja zadovoliš... moje mnenje.

(odgovor članu tecka_nosecka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.7.2007 12:36:01   
Anonimen
jaz pa ne zastopim zakaj se tolk komplicira s tem, da se kao porod sprožiuser posted image v zadnjem mesecu je itak vseeno, otrok je zrel, jaz bi bla vesela če bi seks dejansko kaj pospešiluser posted image user posted image user posted image pa mali nič do živega ne prideuser posted image

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.7.2007 13:31:46   
thumbelina
Pri nas smo še večer preden sem rodila telovadili. Naslednje jutro sem se zbudila s popadki. Sperma sproži porod, samo če je maternično ustje zrelo, če ne se lahk po trepalnicah mečeš, pa ne bo ponagalo. Tako da sperma samo malo pospeši zadevo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.7.2007 20:23:19   
Anonimen
To pomeni, da bomo okoli PDP malo boljuser posted image user posted image . Samo ne verjamem, da mi glih bo. Saj človek se še lahko ne vem kako dobro počuti pa je verjetno na koncu tako štorast, da je groza. No bomo vidli. Nam namreč v ŠS nič niso rekli glede tega, zato pa sprašujem. Čist logično pa mi je po porodu...sicer pa keri sploh je oz. ma čas.

Čimveč user posted image vam želim...mogoče bomo mi danes šli spet v akcijouser posted image user posted image .

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?