|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled dojk
10.7.2007 20:02:58   
Anonimen
Zadnjič mi je moj ginekolog predlagal, da bi šla slikati dojke, ker sem jemala veliko hormonov ,in ker že dalj časa čutim v levi dojki neko težino.No in malo prej sem se vrnila s pregleda.Ni me hotel slikati, samo pretipal me je in rekel, da nisem v rizični skupini, saj sem še premlada.user posted image Na napotnici sem imela napisano, da mi naredijo mamografijo, pa mi niso.Takoj sem se uprla in mu povedala, da imam v sosedstvu dve znanki, ki imata raka dojke, ena še ni stara 30, druga se pa ne ve, če bo preživela, pa je stara 41.Prepozno so ji ugotovili raka.Zdravnik me je malo grdo pogledal in rekel, da ena od tisočih zboli tako mladauser posted image Halo???
No nazadnje je s težko muko napisal, naj mi čez 1 mesec naredijo mamografijo in na napotnico napisal diagnozo KARCIOFOBIJA user posted image to pomeni, da imam strah pred rakom.Za posrat, še sestra se je smejala, ko je prebrala diagnozo.Nič ni čudnega, da je toliko raka dojke tako pozno odkrito, saj te zdravniki sploh resno ne jemljejo.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled dojk
10.7.2007 20:11:02   
Magi*
to je pa res katastrofa, pa naj samo še jamrajo, da jih mediji v slabi luči prikazujejo. poden od podna.

v Škofji Loki je en privat zdravnik, tja hodi moja mama na pregled dojk. naredijo vse od A do Ž (UZ, mamografijo, pregled, punkcijo...) in izvide dobiš takoj. prijazni so in nič ne čakaš, mislim pa, da je samoplačniško. tako to pač danes gre. jo bom vprašala za ime, ko pride z dopusta (mati namrečuser posted image ).

PS: s temi rečmi se ni za hecat in pika.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 20:53:18   
Anonimen
A so bebci user posted image

Jaz sem šla v Diagnostični center Murgle kar na samoplačniško.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 21:06:34   
purple
 To je pa zares katastrofalno. Jz sem šla na pregled k moji G., pa sem ji sam omenla, da ma mami raka na dojki, čez pet min. sem bila na slikanju (ma svojo napravo za slikanje dojk ). Ti se ne sikiraj za tvojo "diagnozo", sam da ti bodo nardili mamografijo.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2007 21:20:50   
kjava
Tud men je jasno zakaj tolikokrat prepozno odkrijejo. Sama sem mela v začetku druge nosečnosti bolečine samo v eni dojki. Ker prvič tega ni bilo, sem omenila G in je rekla, da boš mirna, ti dam napotnico za pregled na Metelkovi. Tam sta me obe- sestra in zdravnica nahrulile kaj hodim, da je to normalno če sem pa noseča. Pa sem rekla, da sem samo G omenila in me je sem poslala, zdravnica pa:ja, saj smo tja poklicali pa so rekli, da ste kar mal izsilila ta pregled user posted image . Halo. Kr neki.
No, pol je bla celo tolk dobra, da me je vsaj pretipala in hkrati še povedala, da so tudi že pri nosečnici odkrili tumor user posted image

Čist adijo, res!Najbolš je it samoplačniško.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2007 7:25:20   
srki
Mater, so brezbrižni. Piz**, kaj gre z njegovega žepa denar al kaj, njegovi ženički bi jo pa takoj naredil.

Sakramenski user posted image  !

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2007 8:18:59   
blue sky
Toliko mladih žensk umira za rakom na dojki, potem pa naletiš na tak odnos ... ne vem več, kaj naj rečem ... žalostno ...user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?