|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moji prvi Camper čevlji
11.7.2007 14:50:08   
pajčolanka
teli so od kopitarne sevnica-sicer sem jih kupila tuki v eni trgovini, cena 28.17 prej, nova cena pa 19.70 so pa res izredno udobni,noro mehki, tako da lahko jih z eno roko napol prepognete. res morm rečt res dobr nakup. pa še taka normalna barva da jih lahko bolj ali manj povsod gor dam, drgač pa so namenjeni za vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.7.2007 14:56:48   
pajčolanka
http://shop.camper.com/home.camper
ajd enih par modelov bi jaz tud mela, ker eni res niso švoh....edin cena...

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.7.2007 18:17:09   
Anonimen
Dobra alternativa za Camper je tole:

http://www.cevljarstvo-koritnik.si/

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 28
11.7.2007 21:34:58   
pajčolanka
sunqueen ampak tole je reees lepo....
koliko le stanejo recimo takiuser posted image http://admin.art-design.si/tmp_img/HwQIlwiWmkPjPV9Anp6t3jUHgLPSh.jpg
ne znam prilimat slikice...
al pa teli... http://admin.art-design.si/tmp_img/kD2DV1MhkeJLRyyTVKt4iIxldQhtF.jpg
ali pa...
http://admin.art-design.si/tmp_img/P70uOJbBcK1lJzNzWWTjq1CWGfIVJ.jpg
so tako lepiiiiiiiii

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.7.2007 21:45:15   
Anonimen
pajčolanka,
vsi so tam nekje okoli 30€ user posted image
no, za zimske ne vem ...ampak sem ji kupila 2x japonke, pa so bile 30, pa balerinke 32 user posted image

< Sporočilo je popravil sunqueen -- 11.7.2007 21:49:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 30
11.7.2007 21:45:51   
rija
jaz user posted image user posted image user posted image user posted image  camper čevlje

samo cena user posted image user posted image user posted image user posted image

so pa tvoji superca user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.7.2007 21:50:56   
rija
evo tile so z mojega računa pravkar potegnili kupček ojrov

user posted image user posted image user posted image

noče prilimat slike....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.7.2007 21:53:49   
pajčolanka
sungueen a res? no 30€ bi še dala.... sam zdaj mam itak za eni dve leti ziher mir...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.7.2007 23:42:00   
Anonimen
pajcolanka, cevlji od cevljarstva Koritnik so tam okrog 50 € (cevlji, balerinke itd.), natikaci so okrog 20€ (zaprti, unisex), je pa ceneje v njihovi prodajalni v Cerkljah (mi smo prisparali ful .. v Lj so bili moji cevlji 14k sit, tam pa 12, se mi zdi..)

Sunqueen, lepi user posted image  Jaz sem tele cevlje vedno v Sportini na Copovi gledala, ko so jih se meli .. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
12.7.2007 10:30:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

evo tile so z mojega računa pravkar potegnili kupček ojrov

user posted image user posted image user posted image

noče prilimat slike....user posted image user posted image

Rija, prosim, če se potrudiš in prilimaš slikco!!!!

Pajčolanka, res je v Cerkljah veliko cenejše...jaz sem za balerinke dala v LJ več kot 50€, tam so pa kar nekaj manj. Zelo se pozna...pa še če kupiš troje naenkrat, ti da popust...je pa res, da ne sprejemajo kartic user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
12.7.2007 14:24:57   
pajčolanka
sunqueen jaz sem doma daaaleč od cerkel, poleg tega sva se zdaj za tri leta kar zapufala za eno blazno veliko neumnost-res veliko, zaradi katere bmo malo šparali...ampak sva zelo srečna čeprav tud zelo nora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.7.2007 14:38:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

sunqueen jaz sem doma daaaleč od cerkel, poleg tega sva se zdaj za tri leta kar zapufala za eno blazno veliko neumnost-res veliko, zaradi katere bmo malo šparali...ampak sva zelo srečna čeprav tud zelo nora.

a veš kaj..za ene japonke si boš pa ja vzela na stran user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
12.7.2007 14:46:55   
pajčolanka
ja samo zdej sem si ravno na razprodajah kupila ene superca tako da mam en čas mir...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.7.2007 14:45:57   
Boni3
Ojoj,kera je že bila tako "nesramna",da je tele čevlje tlele prilimala....So ful hudi....
A v Cerkljah imajo prav trgovino? Jest bi si jih z lahkoto kupila ene 5 parov....
No v jesen bom kakšne

Neposredna povezava do sporočila: 39
13.7.2007 15:14:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Boni3

Ojoj,kera je že bila tako "nesramna",da je tele čevlje tlele prilimala....So ful hudi....
A v Cerkljah imajo prav trgovino? Jest bi si jih z lahkoto kupila ene 5 parov....
No v jesen bom kakšne

boni, v začetku se je šlo za CAMPER čevlje. Iz Španije. Uvoznik za SLO je Sportina.

Potem smo se pa začele pogovarjat o Čevljarstvu Koritnik iz Cerkelj, kjer delajo ravno tako luštne čeveljce.

user posted image

(odgovor članu Boni3)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.