Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 11.7.2007 14:50:08
|
|
|
|
pajčolanka
|
teli so od kopitarne sevnica-sicer sem jih kupila tuki v eni trgovini, cena 28.17 prej, nova cena pa 19.70 so pa res izredno udobni,noro mehki, tako da lahko jih z eno roko napol prepognete. res morm rečt res dobr nakup. pa še taka normalna barva da jih lahko bolj ali manj povsod gor dam, drgač pa so namenjeni za vsak dan.
|
|
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 11.7.2007 21:45:15
|
|
|
|
Anonimen
|
pajčolanka, vsi so tam nekje okoli 30€ no, za zimske ne vem ...ampak sem ji kupila 2x japonke, pa so bile 30, pa balerinke 32
< Sporočilo je popravil sunqueen -- 11.7.2007 21:49:28 >
|
|
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 11.7.2007 21:45:51
|
|
|
|
rija
|
jaz camper čevlje samo cena so pa tvoji superca
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 11.7.2007 21:50:56
|
|
|
|
rija
|
evo tile so z mojega računa pravkar potegnili kupček ojrov noče prilimat slike....
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 11.7.2007 21:53:49
|
|
|
|
pajčolanka
|
sungueen a res? no 30€ bi še dala.... sam zdaj mam itak za eni dve leti ziher mir...
|
|
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 11.7.2007 23:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pajcolanka, cevlji od cevljarstva Koritnik so tam okrog 50 € (cevlji, balerinke itd.), natikaci so okrog 20€ (zaprti, unisex), je pa ceneje v njihovi prodajalni v Cerkljah (mi smo prisparali ful .. v Lj so bili moji cevlji 14k sit, tam pa 12, se mi zdi..) Sunqueen, lepi Jaz sem tele cevlje vedno v Sportini na Copovi gledala, ko so jih se meli ..
|
|
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 12.7.2007 10:30:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija evo tile so z mojega računa pravkar potegnili kupček ojrov noče prilimat slike.... Rija, prosim, če se potrudiš in prilimaš slikco!!!! Pajčolanka, res je v Cerkljah veliko cenejše...jaz sem za balerinke dala v LJ več kot 50€, tam so pa kar nekaj manj. Zelo se pozna...pa še če kupiš troje naenkrat, ti da popust...je pa res, da ne sprejemajo kartic
|
|
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 12.7.2007 14:24:57
|
|
|
|
pajčolanka
|
sunqueen jaz sem doma daaaleč od cerkel, poleg tega sva se zdaj za tri leta kar zapufala za eno blazno veliko neumnost-res veliko, zaradi katere bmo malo šparali...ampak sva zelo srečna čeprav tud zelo nora.
|
|
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 12.7.2007 14:38:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka sunqueen jaz sem doma daaaleč od cerkel, poleg tega sva se zdaj za tri leta kar zapufala za eno blazno veliko neumnost-res veliko, zaradi katere bmo malo šparali...ampak sva zelo srečna čeprav tud zelo nora. a veš kaj..za ene japonke si boš pa ja vzela na stran
|
|
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 12.7.2007 14:46:55
|
|
|
|
pajčolanka
|
ja samo zdej sem si ravno na razprodajah kupila ene superca tako da mam en čas mir...
|
|
|
|
RE: Moji prvi Camper čevlji 13.7.2007 15:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Boni3 Ojoj,kera je že bila tako "nesramna",da je tele čevlje tlele prilimala....So ful hudi.... A v Cerkljah imajo prav trgovino? Jest bi si jih z lahkoto kupila ene 5 parov.... No v jesen bom kakšne boni, v začetku se je šlo za CAMPER čevlje. Iz Španije. Uvoznik za SLO je Sportina. Potem smo se pa začele pogovarjat o Čevljarstvu Koritnik iz Cerkelj, kjer delajo ravno tako luštne čeveljce.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.