Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
celjanke in tiste iz okolice prosim pomoč:) 6.11.2004 16:02:41
|
|
|
|
*daša*
|
ojla! če je katera iz celja ali okolice bi jo fuuul lepo prosla, če mi lahko pomaga in izpolne anketo, ki jo moram nardit pri poglabljanjih za geografijo(za maturo). :metulj: kraj stalnega prebivališča :metulj: starost :metulj: spol :metulj: vzroki prihoda v celje(delo, nakupi, šola, zdravstveni razlogi, ...) :metulj: kako pogosto prihajate v celje :metulj: kje se oskrbujete z naslednjimi predmeti in zakaj -živila -tekstil -obutev -gospodinjski predmeti -predmeti osebne potrošnje -pohištvo :metulj: katere so kritične pripombe o oskrbi v vašem domačem kraju? :metulj: ali ste se pred leti oskrbovali v drugih krajih s predmeti, ki so našteti v 6 točki? s katerimi in zakaj? :metulj: kako pogosto obiskujete zaradi nakupov še druga mesta v državi ali izven nje? navedite ime mesta in vzroke nakupov. no upam, da se vam bo dalo tole izpolnit, ker bi mi res pomagale:) lp, daša
|
|
|
|
celjanke in tiste iz okolice prosim pomoč:) 6.11.2004 18:41:28
|
|
|
|
Taša
|
:metulj: Celje :metulj: 29 :metulj: Ž :metulj: od rojstva živim v Celju :metulj: X :metulj: v večjih trg. centrih v Celju :metulj: nimam pripomb :metulj: DA, pohištvo, tekstil, obutev (boljša kvaliteta, nižja cena ) :metulj: AVSTRIJA-GRADEC Ljubljana Maribor Boljša kvaliteta, cenovno bolj ugodna, Lp, upam da sem ti lahko kaj pomagala!!!!
|
|
|
|
celjanke in tiste iz okolice prosim pomoč:) 6.11.2004 21:23:52
|
|
|
|
Jančika_
|
:racka: Celje :racka: 30 :racka: :roza: :racka: Tu živim že vse življenje :racka: *živila - Tuš (cene, lokalpatriotizem) *tekstil - H&M (cene, kvaliteta, dizajn, primerne velikosti) *obutev - Yello (cene) *gospodinjski predmeti - Ikea (cene, izbira, dizajn) *osebna potrošnja - Cash and carry Tuš, drogerija Tuš, DM *Ikea (dizajn, cene) (pod to točko sem napisala pravzaprav še odgovor na predzadnje vprašanje, saj boš znala dešifrirat) :racka: v MB (Müller-plenice)enkrat na dva meseca, v Gradcu (Ikea, H&M)enkrat na tri mesece
|
|
|
|
celjanke in tiste iz okolice prosim pomoč:) 6.11.2004 21:26:44
|
|
|
|
*daša*
|
hvaaaaaaaaala vsem trem! ste mi ful pomagale. tele:rozica::rozica::rozica: so pa v zahvalo:):) lp, daša
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?