norčevanje zaradi teže (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nogavička -> norčevanje zaradi teže (6.11.2004 16:11:12)

Ne dovoli, da se kdorkoli dela norca iz tebe!

Devet mesecev si pridobivala na teži in ravno toliko ali več boš zgubljala - s tem se kar sprijazni.

Poskusi pa s tem, da poješ več zelenjave in sadja kot ostalih reči pa bodo tudi kile šle dol. Pa možu dete v naročje in na kakšno aerobiko skoči. Malo boš pomigala, pa še družba je ponavadi dobra.

L.p.

Tea

Annny -> norčevanje zaradi teže (6.11.2004 16:20:12)

TeaD je zelo dobro napisala..
Sem prej pozabila povedati, da razne diete res niso dobre, če dojiš..
Lepo se imej:)

MINEJA -> norčevanje zaradi teže (6.11.2004 17:44:46)

Mateja, ne sekiraj se!
Tudi sama sem se v nosečnosti zredila za 26 kg. Ko sem šla roditi sem jih imela 100.
Sedaj, ko je mali star 9 mesecev, sem že skoraj na svoji teži, manjkajo mi še trije kg. Moram povedati, da se nisem kaj trudila s telovadbo, ampak je špeh kar usahnil ...
Na srečo pa me mož ni nikoli obremenjevačl in sekiral z mojo težo, nasprotno me je podpiral in vlival upanje.
Predlgam, da se svojim možem pogovorita. Konec koncev si se spremenila tudi zaradi nejgovega otroka!!????

Pa veliko sreče ...

:angel::angel::angel:

Vera* -> norčevanje zaradi teže (6.11.2004 18:54:34)

mateja.Jaz sem se v nosečnosti zredila za 40 kg.in verjemi da sem bila ogromna.:ups:Nimam pa besed o tem kar ti reče tvoj mož.To je res grdo od njega.Bodi srečna da imaš zdravo pupiko.če se boš odločila hujšati pa to delaj po pameti .da ne bi to hujšanje prešlo v katerokoli bolezen se pravi v motnje v hranjenju.sama sem shujšala tako da sem izpustila večerje.Pa nisem začela hujšati zaradi kogarkoli drugega kot pa zaradi SEBE in zaradi mojega zadovoljstva.sedaj imam 65 kg. in sem čisto zadovoljna.Boš videla da ti bo uspelo.Poskusi preslišati grde opazke pa čeprav je hudo.Predvsem pa se imej rada.:bravo:

Anonimen -> norčevanje zaradi teže (8.11.2004 8:43:41)

Malo bolj samozavestno, možu pa eno brco v rit!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]