|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moram it...
6.11.2004 12:53:50   
kimi
čistit punce dons mam dela čez glavo tako kot vsako 2 soboto ko tašča cel dan dela. Moram celo 80 kvadratno hišo spucat pa se mi nč ne da pa še nobenga ni da bi mi:duda: pomirkal:( pa ne vem kako bom. Pa še kosilo joj nič se mi ne da...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moram it...
6.11.2004 12:57:59   
Jančika_
Ja Kimi, a pol pa ti tud nisi tak stroj, kot sem mislila :)-:)-:)-! Zadnjič sem dobila kar slabo vest, kaj vse si naredila, jaz pa sem bila ta čas še v pižami. No sej dans mam še kr spodnji del gor....matr sem uvela....:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moram it...
6.11.2004 12:58:08   
BARBARA R.
Meni tudi ne.Že od devetih zjutraj visim na RR.V tem času bi lahko imela že vse narejeno.

:muca:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moram it...
6.11.2004 13:18:47   
kimi
no jaz pa sem bila včeraj do 1 zjutraj pokonc sem delala fotomontažo slikic od malčka potem se je pa mali ob 5 zjutri zbudu in ni hotu spat jaz sm bla pa ubita do 8 sem se ga trudila uspavat pol ga je pa fant tašči odnesu pol ob ene 9 pa nazaj k men prnesu pa sva skupi spala do 10.30 sm jaz še cela v pižami in se ne bom preoblačla dokler vse ne spucam ker se moram pol itak okopat in se mi ne splača svežih cunj oblačit za pucanje...grem naprej delat

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moram it...
6.11.2004 14:27:54   
kimi
najtežje je mimo-kopalnica kad, tuš kabina, bide, wc školjka, ploščice, okno, okenska polica polna kozmetike,to je mimo. preoblekla sem od malčka posteljo pospravila najino posteljo zložila cunje ki jih fant in brat ponavadi razmečeta po omari, pobrisala prah, naredila zajtrk...kaj sm še. odnesla cunje za oprat joj kok me še čaka

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moram it...
6.11.2004 14:28:17   
kimi
kaj pa vi kej delate ali pa ste delale

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moram it...
6.11.2004 14:39:26   
tina.nika
Jst trenutno sedim s kruhom namazanim z Nutello( že drugi kos:((, pa vem , da ne smem) za rač.in se pogovarjam z vami. Sem pa danes že od 5.30 pokonc in sem posesala, obrisala prah, skuhala kosilo,napisala pismo teti iz Zagreba, pomila posodo, mojmu jih mal napela :hudicek: je treba vsake kvatre),dala prat perilo, zdej pa še počakam, da se Nika zbudi in gremo v soping po en radio s cd za Niko, da bo lahko poslušala pravljice. Zvečer pa ko Nika zaspi mam v načrtu še likanje, če se mi bo dalo.
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moram it...
6.11.2004 14:45:54   
kimi
jaz si moram pa posnet pravljice sam da cd dobim. pa vidim da si tudi ti pridna moj mali razgraja in sem mogla vse pustit tko k je

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moram it...
6.11.2004 14:46:19   
TARA in MAJ
Mi smo ravno po kosilu :duda: spančka jas pa se pripravljam delat jabolčno pito ker zvečer dobim obisk. LP.:sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moram it...
6.11.2004 14:49:27   
tina.nika
tara9, dej jo še men pošlji.;):)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moram it...
6.11.2004 15:10:01   
kimi
tina.nika a nutelle ne smeš jabolčno pito pa lahko:)- si mi tok sline zacedila da še jaz jem kruh nutelo pa margarino. Probi na kruha namazat margarino čist na tanko pol dej pa nutello čez je full manj sladko

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moram it...
6.11.2004 15:15:32   
tina.nika
Eh mene pa sladkost nič ne moti. Sem ful sladkosnedna9nebesa. Po Nutelli pa se mi delajo mozolji:((:grrr:
Bom pa preizkusla tvoj recept.
Aja, pa dober tek kimi - ti jo vsaj lahk zmažeš cel pisker.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Moram it...
6.11.2004 15:57:12   
kimi
ja bi blo dobr če bi lahko celga zmazala:)-mene tud ne mot sladkost sam pol lahko več pojem k ni tok sladko:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Moram it...
6.11.2004 15:59:50   
tina.nika
:bravo::bravo: kimi pametno razmišljaš

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Moram it...
6.11.2004 16:29:31   
kimi
Delam fotomontažo malčka in se full smejim k full smešn zgleda

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?