morski pes (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Anonimen -> morski pes (9.7.2007 18:20:41)

povejte kako se ga pripravi, imam ogromen file samo ne vem kako ga pripravt pa kaj zraven kot prilogo.




Anonimen -> RE: morski pes (9.7.2007 18:22:09)

kaj zraven kot prilogo.


Čevapčiče.




Anonimen -> RE: morski pes (9.7.2007 18:24:08)

Bljeksi![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]




lojzika -> RE: morski pes (9.7.2007 19:15:25)

Jaz sem ga delala se mi zdi enako kot osliča, ampak v full full vročem olju moraš peči, se mi zdi da je drugače čisto voden ai kako že.  Skratka nikoli več ga ne kupim, ker mi nekako ni uspel




Strawberrie Cherrie -> RE: morski pes (9.7.2007 20:01:41)


Jaz sem ga spekla kar v pečici -> dodala sol, malo popra, peteršilj in česen. Zraven za prilogo lahko skuhaš krompir in blitvo; ali pa krompirjevi cekinčki meni tudi fajn grejo zraven ribe.




Anonimen -> RE: morski pes (9.7.2007 20:36:12)

dejte mi mal bl točn povedat kako pa kaj k ne vem, a morm meso na tanko narezat al akj pa na kollk pečt pa kok časa,...




Anonimen -> RE: morski pes (9.7.2007 20:38:13)

Al bina [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




srki -> RE: morski pes (10.7.2007 6:46:45)

Mater, al bina, ti pa imaš ideje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Jaz sem ga enkrat naredila in sicer kot osliča. Zraven pa krompirjevo solato.




Anonimen -> RE: morski pes (10.7.2007 7:24:27)

Al bina ma čist prav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ,če pes ne bo dobr kot večini tle na forumu, se bodo vsaj s prilogo nasitili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Enkrat sem jedla morskega psa, pa nikoli več. narejen pa je bil v neki čudni omaki, ap ful je masten, bljack. V glavnem kokr gledam so narezani na podkve oz fileje debele 1-2 cm. Po moje bo še najboljši v pećici s česnom, petršiljem in s krompirčkom. Pohano je mastno, ap še sam pes je masten ko sto hudičev[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Pohan bi najbrž moral bit precej tanjši, da ga predolgo ne namakaš v olju




Marogica -> RE: morski pes (10.7.2007 7:33:26)

Jaz pečem morskega psa v pečici, kar v celem kosu. Njaprej segrejem malo olivnega olja, katera polijem po mesu, preden, ga dam v pečiso. Pripravljeno imam "omako", s katero ga zalivam iz olivnega olja, malo rdečega vina ali balzamičnega kisa, česna, petršilja in soli. Tudi ribo samo že prej posolim.

Pečem ga ca uro, in ga razrežem predem ga serviram na porcije. Dodam krompirjevo solato.




Stran: [1]