Vaše mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Alina -> Vaše mnenje (6.11.2004 9:24:25)

Ker se že dva dni obremenjujem s taščino idejo, sem se odločila, da vas moram vprašati kaj ve mislite.
Z mojim dragim sva se odločila, da bova uporabila za našega :duda: kar posteljico, čeprav imava tudi zibko. Za oboje ni prostora, saj stanujeva pri njegovih starših v kletnih prostorih. Ko sva se pogovarjala o posteljici, je tašča prišla z idejo, da bi njej v dnevno sobo dala zibko.

Med nadstropjema nas loči le 10 stopnic, vse je odprtega tipa, tako, da vsi uporabljamo kletne prostore.

Meni se ne zdi najbolj pametna ideja, saj bi rada navadila svojega malčka, da bi spal v svoji posteljci, ter ga ne bi prenašali sem ter tja. (Tašča še hodi v službo). Seveda ga bo laho imela tudi pri sebi takrat ko se bo z nijm igrala ali ga cartala, vendar za to ni potrebna zibelka. Rada bi pač, da bi bil določen red. Ne želim se prepirati.Niti ne vidim razloga zakaj bi ga morala imeti v zibki pri njej, saj ko ga bom nahranila ga bom položila v posteljico in ga ne mislim nesti k njej spat.

Zibka je moja in bi jo mogoče dala k svojim strašem, ki stanujejo tudi blizu naju in so cele dneve doma, tako, da varstvo v določenem trenutku ne bi bil problem.

Res ne vem ali sem mogoče preveč občutljiva na takšne zadeve, vendar poznam svojo taščo zelo dobro, saj ima nečaka, ki si ga skoraj prisvaja.

Vem, da sem vam zatežila, saj sem se kar razpisala.

Lep dan vsem kljub dežju.

Alina in :modri: vam pošiljata en;)

Teni_ -> Vaše mnenje (6.11.2004 9:28:41)

No, jaz bi v tem primeru zibko odnesla k mojim staršem. Glede na to, da živite pri njegovih, ima otrok tam tako ali tako posteljico, tašča pa ga naj pride dol k vama pocartat(ali pa če boš otroka nesla gor). Včasih pa ti bo verjetno pasalo, če bosta tvoja starša kaj popazila na otroka in bo tako imel kje spat.

To je pač moje mnenje.

Lp,
Mojca:rozica:

Anonimen -> Vaše mnenje (6.11.2004 9:53:57)

Bi razumela, če bi tvoja tašča pazila na malega, ko boš v službi, da pač čez dan spi v zibki, ponoči pa v svoji postelji. Definitivno pa ni potrebno, če ste v isti hiši.
Nesti zibko k svojim staršem je boljša ideja, ker jo boš drugače mogoče tam kdaj rabila, pa je ne boš imela!

Tipi -> Vaše mnenje (6.11.2004 9:53:59)

Se strinjam z Mojco. Jaz tudi živim pri moževih starših in če želi tašča pupiko pocartat ali se z njo igrat jo lahko pride iskat, in ko se ji spi mi jo prinese gor - en štuk višje. Jaz bi na tvojem mestu zibko nesla k tvojim staršem, ker bo otrok lahko tudi kdaj spal, ko boš na obisku.

To je moje mnenje.

Lp

Alina -> Vaše mnenje (6.11.2004 10:15:05)

Sem vesela, da tako mislite. Ste me malce potolažile, čeprav ne vem kako tašči obrazložiti stanje, da ne bo nesporazum.

Hvala za vaš trud. Super ste.

Lp, Alina

malika -> Vaše mnenje (6.11.2004 10:20:21)

Kako razložiti? Ti ji samo povej, da bi rada, da je otrokec skoz zraven tebe, vsaj na začetku.Da si razmišljala o obeh variantah in da ti je pač ta najbolj primerna.In da ne bo daleč stran od nje in da tako ve, da ga bo lahko prišla pogledat in pocartat.Ampak dojenček mora biti zraven mame!

BARBARA R. -> Vaše mnenje (6.11.2004 10:31:23)

Jaz bi zibelko odnesla k svojim staršem.Seveda če bo otroček veliko v njunem varstvu oziroma vi dostikrat pri njih na obisku.

Naša Kristina se je navadila na svojo posteljico in drugje zelo težko ali pa sploh ne zaspi.
Midva sva imela zibelko do tretjega meseca potem pa sva jo zamenjala s posteljico.Kadar smo na obisku pri starih starših pa sem pozorna da je to kmalo po njenem spanju.Moja tašča namreč tudi stalno "navija" :a' bo šla Kristina spat? Kdaj je vstala? Kam jo damo spat? Ji pripravim za spanje?...Kot,da otrok nebi počel drugega,kot spal.

Mislim,da je najbolje da ga navadiš na red in spi samo pri tebi v svoji posteljici.

:muca:

Nogavička -> Vaše mnenje (6.11.2004 10:56:37)

Nič nisi preveč občutljiva. Naredi po svoje že na začetku, da ti ne bo čez čas z "dobronamernimi" nasveti zrasla čez glavo.

Saj se ni treba prepirati - odločna pa moraš biti, saj gre za tvojega in moževega otroka. Ona je svoje že "gor spravla", kot se reče. Če želi pomagati super, ampak samo takrat in toliko, kot vidva želita. Mož te mora pri tem podpreti.

L.p.

Tea

ZARA -> Vaše mnenje (6.11.2004 12:21:01)

jst se tud strinjam z vsemi so dobr napisale...

papa:rozica:

Anonimen -> Vaše mnenje (6.11.2004 12:42:40)

Se popolnoma strinjam z Mojco, tašči pa razloži tako kot si nam. Da imate v hiši pač eno posteljico dovolj, pri tvojih starših je pa tudi fino, da ima kje za spati, če bosta slučajno kdaj pazila nanj.

Mel -> Vaše mnenje (6.11.2004 13:11:01)

Ja, kar naj spi v svoji posteljci, zibko pa odnesi k staršem. Dve posteljici v hiši nista potrebni.

In nisi preobčutljiva... Tašča bo pa pol tud sama videla, da ima :duda: v bistvu takrat, ko je buden, a ne?

P.S. Kot da bi opisala mojo situacijo. ;)

Stran: [1]