Alina -> Vaše mnenje (6.11.2004 9:24:25)
|
Ker se že dva dni obremenjujem s taščino idejo, sem se odločila, da vas moram vprašati kaj ve mislite. Z mojim dragim sva se odločila, da bova uporabila za našega :duda: kar posteljico, čeprav imava tudi zibko. Za oboje ni prostora, saj stanujeva pri njegovih starših v kletnih prostorih. Ko sva se pogovarjala o posteljici, je tašča prišla z idejo, da bi njej v dnevno sobo dala zibko. Med nadstropjema nas loči le 10 stopnic, vse je odprtega tipa, tako, da vsi uporabljamo kletne prostore. Meni se ne zdi najbolj pametna ideja, saj bi rada navadila svojega malčka, da bi spal v svoji posteljci, ter ga ne bi prenašali sem ter tja. (Tašča še hodi v službo). Seveda ga bo laho imela tudi pri sebi takrat ko se bo z nijm igrala ali ga cartala, vendar za to ni potrebna zibelka. Rada bi pač, da bi bil določen red. Ne želim se prepirati.Niti ne vidim razloga zakaj bi ga morala imeti v zibki pri njej, saj ko ga bom nahranila ga bom položila v posteljico in ga ne mislim nesti k njej spat. Zibka je moja in bi jo mogoče dala k svojim strašem, ki stanujejo tudi blizu naju in so cele dneve doma, tako, da varstvo v določenem trenutku ne bi bil problem. Res ne vem ali sem mogoče preveč občutljiva na takšne zadeve, vendar poznam svojo taščo zelo dobro, saj ima nečaka, ki si ga skoraj prisvaja. Vem, da sem vam zatežila, saj sem se kar razpisala. Lep dan vsem kljub dežju. Alina in :modri: vam pošiljata en;)
|
|
|
|