Anitka -> Za nas (134. nadaljevanje)... (7.11.2004 16:01:21)
|
Hojla bejbe! Ste me malce pogrešale, kaj?:)-;) Saj mam res malce slabo vest, ker sem bila zadnje dni malce več odsotna, ampak enostavno mi kronično zmanjkuje časa, tako da se še včasih naspati ne utegnem.:zaspan: Vidim, da ste bile kar pridne, pa PIKA 74 se je medtem že vrnila in kot vidim si uživala. Lepo to. Hja v petek sem naprej laufala po trgovinah in nakupovala nekaj stvari za nečaka, pa iskala sem kak pameten termometer zanj, pa se ne morem odločiti kakšnega bi mu vzeli. Sem mu hotela onega za v uho, pa sem slišala same kritike glede njega. A ima ketar kak predlog oz. nasvet zame? Zvečer sem bila pa na jogi, pa po jogi smo bili malce na pijači, potem pa smo kar v posteljo smuknili. Včeraj sva šla z dragim v Maribor. Sva spet malce zapravljala. Zvečer pa smo bili z družbo na martinovanju in danes je že nedelja, ko smo malo bolj dolgo spali, jedli, bili na pijači in zdaj sem spet doma, pred mano pa en veliiiik kup dela. Si moram narediti priprave za vrtec, pa moja pomočnica je na bolniškem, tak da bom ta teden spet delala 1000/uro. Ja pa moj dragi je malce :( , ker morajo njegovi škratki čakat do torka, ko ima spermiogram. Me je že spraševal, če bodo v torek zvečer še vedno kake omejitve.:)- Bomo zdržali in preživeli tudi to, a ne? Potem pa gremo pisat pismo dobrim možem, da nam prinesejo lepo :darilo: Letos bom zadovoljna tudi samo z enim :darilo::duda::modri::roza: Ja še to vam moram poveadt, da sem danes že bila eno rundo malce :( , ker se je dopoldan pojavil mini izcedek, ki pa ga sicer zdaj ni več. Upam, da to ni spet tisti, ki bi trajal vse tja do M, ki pa naj bi prišla naslednjo nedeljo. Naj le čimprej pride, ker gremo potem spet v polno, zdaj ko so jajcevodi razširjeni in prosti.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Punce nogavičk z Miki miško še nisem našla. Ko jih najdem vam sporočim. In kdo vse ta teden ne pričakuje zlovešče :hudicek: M? Malce napišite, da bomo intenzivno stiskali :miska::miska::miska: Pridne bodite in se beremo, Anitka:metulj: P.S. Biba 77 upam, da bolečine hotro minejo.
|
|
|
|